Skip to main content
test

Kiinnostaako sinua teknologia hoitotyössä? Oletko sinä uusi jäsen ammattitaitoiseen joukkoomme? Pirkanmaan hyvinvointialueelle Lempäälän kotihoitoon haetaan lähihoitajaa vakituiseen tehtävään, jossa pääpaino on etäteknologian hyödyntämisessä.

Etähoiva ja teknologia ovat osa kotihoidon palvelukokonaisuutta. Lempäälän kotihoito toteuttaa ikäihmisille etähoivaa ja arjen hyvinvointia tukevaa, toimintakykyä edistävää ja ylläpitävää ohjelmaa, johon asiakas osallistuu omasta kodistaan tabletin välityksellä.

Työssäsi lähihoitajana teet etäyhteyden kautta päivittäisiä asiakkaan hoito- ja palvelusuunnitelmaan perustuvia perushoidollisia kotihoidon tehtäviä esim.:
- lääkkeidenoton seurantaa
- ravitsemuksesta huolehtimista
- voinnin seurantaa
- toimintakyvyn ja hyvinvoinnin tukemista sekä
- kuntouttamista.

Lisäksi päivästä riippuen työnkuvaan voi sisältyä fyysisiä asiakaskäyntejä. Työssäsi teet myös läheistä hoidollista yhteistyötä kotihoidon perinteisen kentän kanssa sekä asiakkaiden omaisten kanssa. Tehtäviisi kuuluu toimia VideoVisit -järjestelmän pääkäyttäjänä. Hallinnoit ja luot asiakkuuksia järjestelmään, toimitat laitteita asiakkaille ja opastat heitä laitteiden käytössä. Meillä et tee työtä yksin, vaan tärkeä osa päivittäistä työtäsi on moniammatillinen yhteistyö tiimin muiden hoitajien ja henkilöstön kanssa. Työtäsi teet pääsääntöisesti päiväaikaan maanantaista sunnuntaihin, mutta erikseen sovittaessa mahdollisuus on myös iltatyöhön.

Tässä tehtävässä tarvitset sekä asiantuntemusta että työkokemusta. Tunnet hyvin palvelukentän ja seuraat mielelläsi alan kehitystä. Sinulla on hyvät viestintä-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Kuulostiko tämä sinun työltäsi? Vai jäikö jokin vielä askarruttamaan? Kysy rohkeasti lisää palveluvastaava Miia-Sarika Sarkkinen, p. 050 383 0648, sähköposti miia-sarika.sarkkinen@pirha.fi.

Kelpoisuusehto lähihoitajan tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja tai aikaisempi vastaava tutkinto sekä rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin. Lisäksi lähihoitajan tehtävässä edellytämme Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU) hyväksyttyä suorittamista. Verkkotestit on mahdollista suorittaa myös työpaikalla heti työsuhteen alussa. Eduksi luetaan voimassa oleva B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE) ja työaika on kokoaikatyö, vuorotyö. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (Pirha-01-578-23), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33101 Tampere. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Miia-Sarika Sarkkinen, p. 050 383 0648. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Lisätietoja

Pirkanmaan hyvinvointialue, Kotihoito, Lempäälä
Osoite: Himminpolku 6, 37500 Lempäälä

Rekommenderade jobb