test

Lähihoitaja etäkotihoitoon, kesäsijaisuus

Hakuaika päättyy  24.2.2023 15:45

Sinä ikääntyneiden ihmisten hyvinvoinnista kiinnostunut hoitaja. Haemme nyt työyhteisöömme neljää kesälomasijaista kesälomien ajaksi. Voit olla alan opiskelija, vastavalmistunut tai alan konkari, meillä työntekijää arvostetaan ja työyhteisössä on toisia kannustava sekä tukeva ilmapiiri.

Toimipisteemme sijaitsevat Friisilässä monipuolisten kulkuyhteyksien varrella. Etätiimissä työskentelee palveluvastaava, 2 sairaanhoitajaa, 10 lähihoitajaa sekä resurssipoolin ja Seuren hoitajia.

Lähihoitajan työ etäkotihoidossa tapahtuu tietokoneen ja asiakkaan tabletin välityksellä. Etäkontaktin tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan toimiva arki ja tukea asiakkaan kotona asumista. Työ on tiimityötä ja lähihoitaja vastaa vastuuhoitajana asiakkaidensa hoito- ja palvelusuunnitelmasta sekä osallistuu hoidon suunnitteluun ja palvelutarpeen jatkuvaan arviointiin.

Työ on jaksotyötä aamu ja iltavuoroissa arkisin ja viikonloppuisin.

Työpaikan nimi ja osoite:
Etäkotihoito
Piispantilankuja 6 A
02240 Espoo
Työaika: 38,25 h/vko
Tehtävä on määräaikainen kesäsijaisuus.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä tai alan opiskelija, jolla on vähintään 60 op ja lääkehoidon kokonaisuus suoritettuna.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista. Työnantajan hyväksymiä lääkelupia tai LOVE-lääkelupien suorittamista koeajalla.

Arvostamme: ajokorttia, mutta se ei ole välttämätön. Oppimiskykyä sekä IT-taitoja.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Tehtävästä lisätietoja antavat:
palveluvastaava Marika Kurula, puh. 040 1873102
palveluesimies Tiina Määttänen, puh. 040 1627645

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Västra Nylands välfärdsområde ordnar social- och hälsovård, räddningsväsendets tjänster samt elevhälsans psykolog- och kuratorstjänster från 1.1.2023 för invånarna i Esbo, Grankulla, Hangö, Högfors, Ingå, Kyrkslätt, Lojo, Raseborg, Sjundeå och Vichtis. Tutustu työnantajaan