Skip to main content
test
LÄHIHOITAJA, etelä-Tuusulan kotihoito - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Meillä etelä-Tuusulan kotihoidon tiimissä on lähihoitajan tehtävä vapaana. Olisitko sinä sydämellinen hoitaja, joka tähän henkilöstöön kuuluisi?

Me Tuusulan kotihoidossa haluamme, että ikääntyvät asiakkaat saavat parasta mahdollista hoitoa ja aitoa kohtaamista vuoden jokaisena päivänä. Työskentelytapa on asiakkaan voimavaroja tukevaa, kuntoutumista edistävää ja tavoitteellista. Tuusulan kotihoito jakautuu 5 alueelliseen tiimiin.

Haettava tehtävä sijoittuu etelä-Tuusulan toimipisteeseen, joka käsittää kolme tiimiä; Riihikallio, Kievari ja Hyrylä.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolinen ja sisältää monipuolisen tiimityön. Kotihoidossa työ tapahtuu asiakkaan luona. Työ on asiakaslähtöistä sekä kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollista työtä. Lähihoitaja vastaa yhdessä tiimin kanssa vastuu asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoitotyön prosessista. Työnkuvaan kuuluu asiakaslähtöinen hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tukipalvelujen järjestämistä. Työtä tehdään aamu- sekä iltavuoroissa myös viikonloppuisin turvaten ikääntyneiden asiakkaiden laadukas hoito vuoden ympäri. Tutustu tarkemmin videon kautta työhön. Video kotihoidon työstä.

Toivomme, että olet työskennellyt ikääntyneiden kanssa ja sinulla olisi kokemusta myös kuntouttavasta työotteesta. Tarvitset hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä osaamisen tehdä työtä itsenäisesti. Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto. Huomioimme myös opiskelijat.

Me tarjoamme moniammatillisen, osaavan sekä huumorintajuiset työyhteisön, mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kotiutumisen tuen toimintaa. Toimimme tiimeissä yhteisöohjautuen valmentavan esimiehen tuella. Suunnittelemme työvuorot asiakaslähtöisesti ja joustavasti yhdessä tiimin kanssa. Panostamme perehdytykseen ja tiimeissä autamme toinen toisiamme.

Työn hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Palvelussuhteen tietoja:

  • Vakituinen palvelussuhde alkaen sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2392,44 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tässä rekrytoinnissa on käytössä vinkki- ja sitouttamispalkkio. Keusoten työntekijä, joka vinkkaa työpaikasta valitulle henkilölle, sekä tehtävään valittu saavat kahden viikon palkkaa vastaavan summan kertapalkkiona kahdessa erässä, edellyttäen, että valittu henkilö on yli vuoden töissä. Palkkiot maksetaan 6kk ja 12kk jälkeen. Jos sinulle vinkataan paikasta, muistathan mainita vinkkaajan nimen hakemuksessa.
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa sivu tästä
Lisätiedot antaa kotihoidon esimieheltä Stina Helenius, puh. 050 497 2051, stina.helenius@keusote.fi

Hakuaika päättyy 15.12.2022 klo 14.00.

  • Kontaktoimme hakijoita koko hakuajan.
Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb