Oletko hoitoalan opiskelija? Etsitkö kesäksi töitä, jossa mahdollisuus kasvattaa taitoja sekä kehittyä hoitoalan ammattilaisena?

Turun kotihoitoalueet (Vähäheikkilä- Hirvensalo, Koivula ja Uittamo) etsivät juuri sinua kesätöihin kesäksi 2021. Kotihoidossa lähihoitajat pääsevät erittäin monipuolisesti tekemään töitä ja erityisesti sairaanhoidollinen osaaminen karttuu. Meillä saat hyvän perehdytyksen sekä moniammatillisen tuen taaksesi. Meillä pystyt suorittamaan Love-tentin, mikäli et sitä ole vielä suorittanut, sekä useita erilaisia verkkokursseja mielenkiintosi mukaan. Muista myös, että alan kesätyöstä saattaa olla mahdollista saada lisäpisteitä opintosuorituksiisi.

Ole nopea ja varmista paikkasi ajoissa sillä kiinnostuneet ovat liikkeellä juuri nyt. Kutsumme hakijoita haastatteluun hakujärjestyksessä koko hakuajan.

Huomioimme hakemuksesi myös, vaikka et voisi koko kesän sijaisuutta vastaanottaa. Voit myös toivoa aluetta, jossa haluaisit työskennellä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Myös alan opiskelijat huomioidaan sijasuuksia täytettäessä.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/toihinkotihoitoon

Tutustu työnantajaan

Ami Ilmanen p. 050 502 0289, Eeva Hakala p. 040 669 7497, Katri Tolonen p. 0500 85 94 50
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Eteläinen kotihoito
Osoite: Turku, 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.