Skip to main content
test
Lähihoitaja Haminan ja Kotkan terveysasemille - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Oletko sinä etsimämme henkilö? Tule töihin Etelä-Kymenlaakson terveysasemille ammattitaitoiseen ja monialaiseen työyksikköön. Työskentely tapahtuu kaikilla Kotkan sekä Haminan terveysasemilla. Terveysasemat ovat erittäin kehitysmyönteisiä työyhteisöjä, missä kehitämme toimintaamme yhä sujuvammaksi ja nykyaikaisemmaksi. Toivomme sinulta hyvää organisointi- ja priorisointikykyä sekä itsenäistä päätöksentekoa. Myös hyvät vuorovaikutus-ja tiimityötaidot ovat eduksesi. Työ koostuu asiakaspalvelusta, toimistotyöstä sekä hoitotyöstä. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelusta sekä hoitotyöstä katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukainen lähihoitajan pätevyys. Edellytämme tartuntatautilain 48 § asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille. Noudatamme valinnassa 6 kk koeaikaa.

Tarjoamme työnantajana:
- Kilpailukykyisen palkan, joka nousee työvuosien karttuessa
- Vuosiloman, joka pitenee palveluvuosien kertyessä
- Hyvän perehdytyksen
- Monipuolisia tehtäviä osana osaavaa työyhteisöä
- Mahdollisuuden kehittää työtä
- E-Passi- hyvinvointisovelluksen
- Kattavan koulutuskalenterin

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Iina Hirvilahti
iina.hirvilahti@kymsote.fi
040 7732 694

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48210 Kotka

Rekommenderade jobb