Skip to main content
test

Sodankylän kunnan ikäihmisten palvelut hakee 1.8.2022 klo 16.00 mennessä

LÄHIHOITAJAA, ensisijaisena sijoituspaikkana Hannuksenkartano

Hakuaikaa on jatkettu.

Lähihoitajan työ on 3-vuorotyötä.

Sodankylän ikäihmisten palveluissa tarjoamme kehittyvän työympäristön, monipuolisen ja haasteellisen työn ja kannustavan työyhteisön.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on sosiaali- ja terveysalan tutkinto.

Eduksi katsomme työkokemuksen vanhustyöstä ja muistisairaiden vanhusten hoidosta. Hakijalta odotamme oman työn kehittämishalukkuutta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja ja kykyä toimia itsenäisesti. Arvostamme asiakaslähtöistä, asiakkaan toimintakykyä ylläpitävää työotetta.

Henkilö valitaan kunnan organisaatioon ja hänet voidaan tarvittaessa siirtää eri kuntaorganisaation työyksiköihin koulutusta vastaaviin tehtäviin. Työhön liittyy opetusvelvollisuus. Toimessa noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät SOTE -sopimuksen mukaan.

Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48 § mukaista soveltuvuutta. Ennen toimen vastaanottamista tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 759/2004 7 §:n 1 mom. mukainen huumausainetestiä koskeva todistus.

Sodankylän kunta on savuton, hajusteeton ja päihteetön työpaikka.

Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain numero 448560. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen!

Lisätietoja

http://www.sodankyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hannuksenkartanon vs. osastonhoitaja Anne-Mari Lakkala puh. 040 739 2320

Lisätietoja

Sodankylän kunta, Perusturvapalvelut

Sodankylä on 8300 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa kulttuuritapahtumissa. Sodankylän kunta on savuton työpaikka


Osoite: Kurunokantie 5, 99600 Sodankylä
Sodankylän kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb