Lähihoitaja (Harjuhovi, Jyväskylä) 

Ansök senast  27.5.2024 15:45

Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Harjuhovin palvelutalo sijaitsee Vaajakoskella, hyvien liikenneyhteyksien päässä Jyväskylän keskustasta. Haemme osaavaan tiimiimme vakituisiin työsuhteisiin kolmea

LÄHIHOITAJAA

Tarjoamme ympärivuorokautisen palveluasumisen palveluita ikääntyville vanhuksille. Vuoden 2024 alusta tarjoamme myös yhteisöllistä asumista ikäihmisille. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, joka vastaa asukkaan toimintakyvyn arvioinnista sekä kirjallisesta hoito- ja palvelusuunnitelmasta. Pihapiiri on rauhallinen ja ilmaista pysäköintitilaa on lähistöllä runsaasti.

Lähihoitajan työpäivään kuuluu asiakkaan perushoitoa sekä asiakkaan arjen tukemista mahdollisimman mielekkäästi. Työssään lähihoitaja osallistuu hoitotoimenpiteisiin ja auttaa asiakasta mm. ruokailussa, pesussa, pukeutumisessa ja liikkumisessa. Työskentely perustuu tiedon ja ammattiosaamisen lisäksi hyviin vuorovaikutustaitoihin erilaisten ihmisten kanssa.  Meille tärkeää on tukea asukkaan arkiliikkumista, toimintakykyä ja sosiaalisia kontakteja.

Työyhteisömme koostuu palveluvastaavasta, sairaanhoitajista ja lähihoitajista. Meillä kuunnellaan ja pidetään huolta työyhteisön työhyvinvoinnista. Huomioimme erilaiset elämäntilanteet ja pyrimme mahdollistamaan sen, että jokainen pääsisi hyödyntämään omia vahvuuksiaan töissä erillisillä vastuutöillä.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista!

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta. Etsimme yksikköömme reipasta työntekijää, jonka työotteessa näkyy motivaatio asiakkaiden toimintakyvyn tukemiseen sekä taito työskennellä voimavaralähtöisesti. Arvostamme tekijää, joka tekee työtänsä suurella sydämellä.  

Lisäksi tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai niiden suorittamista työsuhteen alussa. Työ on jaksotyötä ja työ on 2- tai 3-vuorotyötä. Yövuoroja voit tehdä halutessasi.

Valitun ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote. 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.   

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona. Haastattelemme jo hakuaikana.

 Lämpimästi tervetuloa meille töihin!  


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Anneli Puskala, palveluvastaava   

p. 040 097 4906 

anneli.puskala@hyvaks.fi  

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare