Skip to main content
test

Osaat tehdä itsenäisiä ratkaisuja ja nautit mahdollisuudesta vaikuttaa työn sujuvuuteen. Onnistunut vuorovaikutus asiakkaan ja tiimisi kanssa saa sinut loistamaan. Tule osaksi tiimiä, joka yhdessä edistää asukkaiden virikkeellistä, turvallista, viihtyisää elämää. Kyseessä on määräaikainen tehtävä 21.12.2022 asti. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Haastatteluihin voidaan kutsua jo hakuaikana ja toteutetaan pääasiallisesti etänä.

Henkilökuntaa meillä on yhteensä 18, joka koostuu lähihoitajista, ohjaajista sekä vastaavasta ohjaajasta. Asumisyksikössä on kaksi ryhmäkotia, jossa tarjotaan ympärivuorokautista asumispalvelua aikuisille ja ikääntyville kehitysvammaisille henkilöille, jotka tarvitsevat runsaasti tukea päivittäisiin toimiin. Tärkein tehtävä on mahdollistaa asukkaille mahdollisimman itsenäinen ja turvallinen elämä. Asumispalvelu sisältää henkilökunnan tuen, ohjauksen, hoidon ja avustamisen kaikkina vuorokauden aikoina. Palvelu on kokonaisvaltaista asumisen, elämänhallinnan ja itsemääräämisoikeuden tukemista yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Päivittäisiin tehtäviin kuuluu hoitaa, avustaa ja ohjata asukkaita muun muassa, lääkehoidon toteutuksessa, kodinhoidossa, hygieniassa sekä asioiden hoidossa ja yhteydenpidossa eri viranomaistahoihin. Lisäksi tehtäviin kuuluu kirjata terveyden edistämiseen ja hoitoon liittyvät toimenpiteet asiakastietojärjestelmään. Tehtävänä on myös laatia, toteuttaa, kirjata ja arvioida yhdessä tiimin ja asukkaan kanssa palvelu- ja hoitosuunnitelmien toteutumista ja tavoitteita. Tehtävä voi sovitusti sisältää muita mahdollisia yksikön toiminnan kannalta tärkeitä tehtäviä sinun vahvuuksiesi mukaan. Työn on jaksotyötä ja vuoroja voi olla kaikkina viikonpäivinä. Yövuoroja voi olla satunnaisesti työvuorosuunnitelman tai tarpeen mukaan.

Työpaikan nimi ja osoite: Haukilahden asumisyksikkö
Työaika: Jaksotyöaika, 114 h 45 min/3 vkoa
Tehtävä on määräaikainen
Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus
Tehtäväkohtainen palkka: 2215,49€/kk + vuorolisät + mahd. kokemuslisä

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Tehtävään valittu sitoutuu suorittamaan lääkehoitoon liittyvät koulutukset ja näytöt kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48 a §:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Tehtävään valitulle voidaan teettää Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme kykyä ammatilliseen vuorovaikutukseen ja empaattiseen kohtaamiseen asiakkaiden ja heidän läheisten kanssa. Kokemus kehitysvammaisten henkilöiden hoidosta, ohjauksesta ja toimintakyvyn tukemisesta ja itsemääräämisoikeudesta on etu, mutta katsomme sen myös karttuvan työtä tehdessä. Tietotekniset taidot auttavat sinua suoriutumaan tehtävistä sujuvasti.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/30146

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa Sara Nurmi, yksikön vastaava ohjaaja 22-23.6 ja 4-7.7, 09 816 30646 tai Anu Mattila, palveluesimies 27.6-1.7. 040 652 2249

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Vammaispalvelut, Kehitysvammaisten asumispalvelut

Meillä vammaispalveluissa on kahdeksan erilaista asumisen yksikköä, joissa työskentelee noin 100 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista, lähihoitajia, ohjaajia, sairaanhoitajia sekä vastaavia ohjaajia. Työmme perustuu Espoon kaupungin arvoihin, joiden mukaan järjestämme asukaslähtöisiä, yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia asumista tukevia palveluja. Palveluissamme noudatetaan sosiaalihuollon toimintaperiaatteita ja lainsäädäntöä sekä ajantasaisia terveydenhuollon hoito-ohjeita ja lääkemääräyksiä. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. 1.1.2023 alkaen olemme osa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialuetta.


Osoite: Haukilahdenkatu 19, 02170 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb