test
Lähihoitaja, Haukilahden asumisyksikkö - Esbo stad

Osaat tehdä itsenäisiä ratkaisuja ja nautit mahdollisuudesta vaikuttaa työn sujuvuuteen. Onnistunut vuorovaikutus asiakkaan ja tiimisi kanssa saa sinut loistamaan. Tule osaksi tiimiä, joka yhdessä edistää asukkaiden virikkeellistä, turvallista, viihtyisää elämää. Kyseessä on vakituinen tehtävä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Haastatteluihin voidaan kutsua jo hakuaikana.

Henkilökuntaa meillä on yhteensä 18, joka koostuu lähihoitajista, ohjaajista sekä vastaavasta ohjaajasta. Asumisyksikössä on kaksi ryhmäkotia, jossa tarjotaan ympärivuorokautista asumispalvelua aikuisille ja ikääntyville kehitysvammaisille henkilöille, jotka tarvitsevat runsaasti apua, tukea ja ohjausta päivittäisiin toimiin. Tärkein tehtävä on mahdollistaa asukkaille mahdollisimman itsenäinen ja turvallinen elämä. Asumispalvelu sisältää henkilökunnan tuen, ohjauksen, hoidon ja avustamisen kaikkina vuorokauden aikoina. Palvelu on kokonaisvaltaista asumisen, elämänhallinnan ja itsemääräämisoikeuden tukemista yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Päivittäisiin tehtäviin kuuluu hoitaa, avustaa ja ohjata asukkaita muun muassa, lääkehoidon toteutuksessa, kodinhoidossa, hygieniassa sekä asioiden hoidossa ja yhteydenpidossa eri viranomaistahoihin. Lisäksi tehtäviin kuuluu kirjata terveyden edistämiseen ja hoitoon liittyvät toimenpiteet asiakastietojärjestelmään. Tehtävänä on myös laatia, toteuttaa, kirjata ja arvioida yhdessä tiimin ja asukkaan kanssa palvelu- ja hoitosuunnitelmien toteutumista ja tavoitteita. Tehtävä voi sovitusti sisältää muita mahdollisia yksikön toiminnan kannalta tärkeitä tehtäviä sinun vahvuuksiesi mukaan.

Työn on jaksotyötä ja vuoroja voi olla kaikkina viikonpäivinä. Yövuoroja voi olla satunnaisesti työvuorosuunnitelman tai tarpeen mukaan.

Työpaikan nimi: Haukilahden asumisyksikkö

Työaika: Jaksotyöaika, 114 h 45 min/3 vkoa

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Tehtävään valittu sitoutuu suorittamaan lääkehoitoon liittyvät koulutukset ja näytöt kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Lisäksi edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme kykyä ammatilliseen vuorovaikutukseen ja empaattiseen kohtaamiseen asiakkaiden ja heidän läheisten kanssa. Kokemus kehitysvammaisten henkilöiden hoidosta, ohjauksesta ja toimintakyvyn tukemisesta ja itsemääräämisoikeudesta on etu, mutta katsomme sen myös karttuvan työtä tehdessä. Tietotekniset taidot auttavat sinua suoriutumaan tehtävistä sujuvasti.

Meillä vammaispalveluissa on kahdeksan erilaista asumisen yksikköä, joissa työskentelee noin 100 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista, lähihoitajia, ohjaajia, sairaanhoitajia sekä vastaavia ohjaajia. Työmme perustuu Espoon kaupungin arvoihin, joiden mukaan järjestämme asukaslähtöisiä, yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia asumista tukevia palveluja. Palveluissamme noudatetaan sosiaalihuollon toimintaperiaatteita ja lainsäädäntöä sekä ajantasaisia terveydenhuollon hoito-ohjeita ja lääkemääräyksiä. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa Yksikön vastaava ohjaaja Susan Könönen 050 3430605 susan.kononen(at)espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Vammaispalvelut, Kehitysvammaisten asumispalvelut

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Haukilahdenkatu 19, 02170 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb