Skip to main content
test
Lähihoitaja, Haukilahden asumisyksikkö - Västra Nylands välfärdsområde

Etsimme Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen vammaispalvelujen Haukilahden asumisyksikköön lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat 10.4.2023 tai sopimuksen mukaan. Haastatteluja toteutetaan jo hakuajan puitteissa sovitusti paikan täällä tai etänä.

Lähihoitajana olet osa moniammatillista tiimiä, joka yhdessä muun henkilökunnan kanssa edistää asukkaiden virikkeellistä, turvallista ja viihtyisää elämää yksilöllisen suunnitelman mukaan. Henkilökuntaa meillä on yhteensä 18, joka koostuu lähihoitajista, ohjaajista sekä palveluesimiehestä. Asukaspaikkoja yksikössämme on 19.

Haukilahden asumisyksikössä on kaksi ryhmäkotia, sininen ja punainen tupa, jotka tarjoavat ympärivuorokautista asumispalvelua aikuisille ja ikääntyville kehitysvammaisille henkilöille, jotka tarvitsevat runsaasti apua, tukea ja ohjausta päivittäisiin toimiin. Tärkein tehtävä on mahdollistaa asukkaille mahdollisimman itsenäinen ja turvallinen elämä. Asumispalvelu sisältää henkilökunnan tuen, ohjauksen, hoidon ja avustamisen kaikkina vuorokauden aikoina. Palvelu on kokonaisvaltaista asumisen, elämänhallinnan ja itsemääräämisoikeuden tukemista yksilöllisten tarpeiden mukaan. Yksikössä noudatetaan sosiaalihuollon toimintaperiaatteita ja lainsäädäntöä sekä ajantasaisia terveydenhuollon hoito-ohjeita ja lääkemääräyksiä.

Lähihoitajana päivittäisiin tehtäviisi kuuluu hoitaa, avustaa ja ohjata asukkaita muun muassa lääkehoidossa, kodinhoidossa, hygieniassa sekä asioiden hoidossa ja yhteydenpidossa eri viranomaistahoihin, asiakkaan palvelu- ja hoitosuunnitelman mukaisesti. Tärkeä osa tehtäviä on myös ajantasainen kirjaus asiakkaan terveyden edistämiseen ja sairaanhoitoon liittyvistä toimenpiteistä asiakastietojärjestelmään. Tehtävä voi sovitusti sisältää muita mahdollisia yksikön toiminnan kannalta tärkeitä tehtäviä vahvuuksiesi mukaan.

Työ on jaksotyötä ja vuoroja voi olla kaikkina viikonpäivinä, sisältäen aamu ja iltavuoroja sekä satunnaisesti yövuoroja työvuorosuunnitelman mukaisesti. Työvuorosuunnittelussa kuunnellaan työntekijän toiveita.

Työpaikan nimi ja osoite: Haukilahden asumisyksikkö, Haukilahdenkatu 19, 02170 Espoo
Työaika: Jaksotyö 114 h 15 min / 3 viikkoa
Tehtävä määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista. Tehtävään valittu sitoutuu suorittamaan lääkehoitoon liittyvät koulutukset ja näytöt kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Arvostamme kykyä ammatilliseen vuorovaikutukseen ja empaattiseen kohtaamiseen asiakkaiden ja heidän läheisten kanssa. Arvostamme kokemusta kehitysvammaisten sekä ikääntyneiden henkilöiden hoidosta, ohjauksesta sekä itsemääräämisoikeuden- ja toimintakyvyn tukemisesta.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa palveluesimies Sara Nurmi, sara.nurmi@luvn.fi. p. 09 81630646.

Lisätietoja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Vammaispalvelut, Vammaispalvelujen palvelutuotanto, Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen alueen yksiköt

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000.

Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​

Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin


Osoite: Haukilahdenkatu 19, 02170 Espoo

Rekommenderade jobb