Skip to main content
test
Lähihoitaja (Haukivuoren palvelukeskus) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Essote hakee lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Haukivuoren palvelukekukseen 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haukivuoren Palvelukeskus tarjoaa ikääntyneille asiakkaille tehostettua palveluasumista. Pitkäaikaisasumisen puolella on 40 asiakaspaikkaa ja lyhytaikaispaikkoja kolme. Yksikkömme on jaettu neljään ryhmäkotiin. Huoneet ovat 1-2 hengen huoneita ja asiakkaaksi tullaan palveluohjauksen kautta. Tavoitteenamme on asukkaiden hyvä arki ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukeminen sekä ylläpitäminen. Työssä tuemme asukkaiden omia voimavaroja ja yhtydenottoa läheisiin.

Lähihoitajan tehtävänä on on asukkaan perushoito ja huolenpito, toimintakyvyn tukeminen, palvelutarpeen arviointi ja moniammatillisessa työryhmässä asiantuntijana toimiminen sekä omahoitajuus. Erityisosaamisesi otetaan huomioon vastuualuiden nimeämisessä ja arvostamme aktiivisuuttasi osallistua työmme kehittämiseen ja hyvää neuvotteluataitoa. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto. Lisäksi edellytetään voimassa olevat LOVe-lääkeluvat tai niiden suorittaminen työsuhteen alkaessa.Eduksi luetaan innostus ja sitoutuminen ikäihmisten kanssa tehtävään työhön.

Työnantajana Essote tukee työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Pidämme hyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon sekä sähköpyörä työsuhde-edun. Lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä tarjoamalla työntekijöillemme ePassi-edun liikuntaan ja kulttuuriharrastuksiin.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Tiina Väisänen, puh. 040 359 7346 tai vastuusairaanhoitaja Päivi Parkkinen, puh. 044 794 5652. Sähköposti etunimi.sukunimi@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä. Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Kankaalantie 4, 51600 Haukivuori

Rekommenderade jobb