test

Lähihoitaja Hausjärven varahenkilöstöön

Ansök senast  3.10.2023 15:00

Lähihoitaja nautitko työskentelystä erilaisissa ympäristöissä ja olet halukas oppimaan uutta? Pidät siitä, että mikään päivä ei ole samanlainen sekä tulet toimeen ikääntyneiden ihmisten kanssa. Silloin tämä voisi olla se sinun juttusi!

Etsimme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Hausjärven asumispalveluiden varahenkilöstöön. Varahenkilöstössä työskentelee meillä tällä hetkellä kolme lähihoitajaa. Hausjärven ikäihmisten asumispalveluihin kuuluvat Oitissa lyhyt- että pitkäaikaista ympärivuorokautista palveluasumista tarjoavat Koivumäen asumispalvelut ja Helmikoti sekä Ryttylässä pitkäaikaista ympärivuorokautista palveluasumista tarjoava Lasihelmi. Kotiyksikkönäsi toimii Koivumäen asumispalvelut. Jokaisessa yksikössä työskennellessäsi olet osa moniammatillista tiimiä, johon kuuluu sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoiva-avustajia ja fysioterapeutti. Pidämme tärkeänä kuntouttavaa työotetta, asiakaslähtöisyyttä, mielekästä arkea ja osallisuuden mahdollistamista.

Olet juuri oikea henkilö joukkoomme, jos olet rautainen ammattilainen, joka haluat tehdä työtäsi juuri siellä, missä sinua tarvitaan. Sinun ei tarvitse alkuun hallita kaikkea, vaan tarjoamme yksilöllisen ja kattavan perehtymisen yksiköiden työtehtäviin. Osaavien ja auttavien työyhteisöjen tuella pääset oppimaan hoitotyön moninaista työtä sekä kouluttautumaan eri työyksiköiden osaamisen tarpeisiin. Työn liikkuvan luonteen vuoksi ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön ovat välttämättömiä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto. Kokemus Lifecare-potilastietojärjestelmästä katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa perehdytämme sinut ohjelman käyttöön. Lääkehoidon osallistuminen edellyttää voimassa olevaa lääkehoidon LOVe-lupaa, jonka voit tarvittaessa suorittaa meillä työsuhteen alussa.

Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas- ja työmatkaedun sekä 200 €:n arvoisen kulttuuri- , hyvinvointi- ja liikuntaedun. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön parissa. Pääset tutustumaan lisää Oma Hämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tässä tehtävässä tehtäväkohtainen palkka on 2433,97 €/kk. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.


Läs mer

http://www.omahame.fi
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kanta-hameen-hyvinvointialue/

Lähijohtaja Sari Olander p. 050 464 0701, sari.olander(at)omahame.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Läs om arbetsgivare