Lähihoitaja, Helsingin sairaala - Social-och hälsovårdssektorn

Haluatko haasteita? Koetko akuuttisairaanhoidon ja kuntouttavan toiminnon olevan Sinun juttusi? Tule meille lähihoitajaksi osaksi innokasta ja kehitysmyönteistä työyhteisöamme.

Haemme Suursuon sairaalaan 28-paikkaiselle akuutti sisätautien geriatriselle kuntoutusosastollemme lähihoitajia sijaisuuteen kolmivuorotyöhön alkaen 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan. Lähihoitajan työ osastollamme on monipuolista ja vaihtelevaa. Mahdollisuus vakinaistamiseen myöhemmin.

Osastolla hoidetaan ja kuntoutetaan moniammatillisessa tiimissä monisairaita seniori-ikäisiä potilaita. Potilaat tulevat jatkohoitoon lähetteellä Helsingin kaupungin omista päivystysyksiköistä ja HUS:n alueen sairaaloista. Hoidon ensisijaisena tavoitteena on potilaan kuntoutuminen kotiin tai jatkohoitopaikkaan. Kuntoutus- ja kotiutussuunnitelma käynnistyy heti ensipäivistä alkaen potilaan saapuessa osastolle. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden eri alojen ammattiryhmien ja omaisten kanssa.

Työaikasuunnittelu toimii joustavasti, työaikalakia ja terveet työajat- suositusten mukaisesti. Uudet työntekijät perehdytetään työtehtäviin, jossa meillä on tukena opetushoitaja, perehdytyssairaanhoitaja sekä omat hoitajamme osastolla.

Potilaan hyvinvointi on meille kunnia-asia ja toivomme Sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, itseohjautuvuutta, sitoutuneisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä eettisiä toimintatapoja, aina potilaan parhaaksi toimien. Olet innokas oman alasi ammattilainen, innovatiivinen, kehitysmyönteinen ja haluat kehittää itseäsi hoitotyössä. Me tarjoamme Sinulle siihen hyvät mahdollisuudet mm. koulutusten muodossa, joihin on mahdollisuus osallistua oman mieltymyksesi mukaan. Saat oman vastuualueen sekä innokkaat ja mukavat työkaverit.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippuedun, alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa sekä mahdollisuuden edulliseen työsuhdeasuntoon työsuhteesi ajaksi.

Tervetuloa meille töihin. Meillä on iloinen tekemisen meininki!

Haastattelut käynnistetään jo hakuaikana.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto.
Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi tehtävässä edellytetään:
Oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta, positiivista ja iloista asennetta työhön. Eettinen näkemys seniori-ikäisen hoitotyöhön.

Luemme eduksi:
Kokemuksen kuntouttavasta työotteesta ja akuuttihoidon osaamisesta

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Suursuon sairaala OS.10
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-03-1334-21
  • 21.9.2021-31.1.2022
  • 2218,25 €/kk
  • 25.8.2021 - 20.9.2021 15:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Sari Rantala, p. 050 365 7748
sari.h.rantala@hel.fi
tiedustelut virka-aikana

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Suursuon sairaala OS.10

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Suursuonlaita 3 B, 00630 Helsinki

Rekommenderade jobb