Lähihoitaja, hengityshalvauspotilaan kotiin

Haetaan lähihoitajan koulutuksen omaavaa hoitajaa 50 % osa-aikaiseen työhön ajalle 19.11.20 - 30.9.21. Huomioidaan 18 vuotta täyttäneet lähihoitajaopiskelijat (2/3 opinnoista suorittaneet) ja muut osa-aikatyöstä kiinnostuneet hoitajat. Työ on kolmivuorotyötä ja työ suoritetaan asiakkaan kotona. Aiempaa kokemusta vastaavasta työstä ei vaadita. Työ pitää sisällään avustamista päivittäisissä toimissa ja hengityksen seurantaa. Tarvittava erityisperehdytys annetaan toimipaikassa. Tarjoamme mahdollisuuden oppia uutta kiirettömässä työympäristössä. Vastuullisuus ja huolellisuus ovat avainsanoja työn päivittäisessä toteuttamisessa. Työntekijältä edellytetään Tartuntalain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Työpaikka sijaitsee Ihodessa, Pyhärannassa, työnantaja on Uudenkaupungin kaupunki.

Tehtävässä maksetaan kelpoisuusehdot täyttävälle 200 euroa/kk rekrytointilisää. Paikka täytetään, kun sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja osastonhoitaja Nelli Lehtonen, puh. 0440 882 481.
E-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Terveystie 2, 23500 Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 800 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivi­sesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yh­teisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaik­kapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saa­risto alkaa jo kotioveltasi.

Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskus tuottaa perusterveydenhuollon palveluja yhteistoiminta-alueen kuntien asukkaille. Yhteistoiminta-alueen muodostavat Kustavin, Pyhärannan, Taivassalon ja Vehmaan kunnat sekä Uudenkaupungin kaupunki. Alueen väestöpohja on 23 000.

Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksen terveyspalvelut on saanut SHQS-tunnustuksen.