Lähihoitaja, hengityshalvauspotilaiden hoitotiimi - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Etsimme lähihoitajia hengityshalvauspotilaiden hoitotiimeihinn Poriin ja Ulvilaan. Kyseessä on eri mittaiset sijaisuudet kesän ja syksyn 2021 ajalle. Sijaisuudet täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hengityshalvauspotilaat ovat trakeostomoituja, kotiventilaattorin kanssa kotona tai kodinomaisissa tiloissa hoidettavia ihmisiä. Erilainen hoitoympäristö ja potilaan lähiyhteisön huomioiminen vaativat hoitajalta potilaan elämäntilanteen kokonaisvaltaista huomioimista. Hengityshalvauspotilaan hoitotyö on potilaan perushoitoa, päivittäisissä toiminnoissa auttamista, akuuttitilanteiden hallintaa sekä laitteiden ja hoitovälineiden huoltoa. Lisäksi potilaat tarvitsevat tukea, ohjausta ja lähellä oloa. Hoitotyö auttaa potilasta saavuttamaan mahdollisimman hyvän elämän laadun.

Hengityshalvauspotilaan hoitotiimissä työskentely on itsenäistä ja vaatii hoitajalta päätöksentekotaitoa, halua oppia uutta, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa. Haussa huomioidaan myös alan opiskelijat.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry Haastattelussa tarkastamme kelpoisuuden osoittavat todistukset ja henkilöllisyystodistuksen.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980.

Edellytämme hakijoilta tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Eija Kynkäänniemi
puh. 044 707 3293

Lisätietoja

Konservatiivisen hoidon vastuualue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Sairaanlantie 3, 28500 Pori

Rekommenderade jobb