Skip to main content
test
Lähihoitaja, Hengityshalvausyksikkö - Kuopion yliopistollinen sairaala

Hei lähihoitaja, lähihoitajaopiskelija, sairaanhoidon opiskelija tai lääketieteen kandi, meillä on tarjolla sinulle merkityksellinen työtehtävä ja mukava tiimi!

Kuopion yliopistollisessa sairaalassa on haettavana useita lähihoitajan sijaisuutta hengityshalvausyksikössä. Työ tapahtuu aluksi Kuopion yliopistollisessa sairaalassa ja jatkossa mahdollisesti potilaan kotona Kuopiossa. Voit työskennellä myös osa-aikaisena esim. 50 % työsuhteessa opintojen ohessa.

Hengityshalvausyksikkö koordinoi hengityshalvauspotilaiden hoitoa sairaalan ulkopuolella. Hengityshalvauspotilaat ovat erikoissairaanhoitoon kuuluva potilasryhmä, jonka taustalla voi esimerkiksi olla etenevä neurologinen sairaus tai korkea kaularangan vamma.

Hengityshalvauspotilaan hoito on kolmivuorotyötä. Palkka on 2274,10 € /kk ja lisäksi maksetaan KYSin periaatteiden mukainen rekrytointilisä.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuteen ovat perus-/lähihoitajan tutkinto ja Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) todistus oikeudesta terveydenhuollon ammattihenkilönä. Nimikesuojattuna perus-/lähihoitajan tehtävissä voi toimia lähihoitajaopiskelija (opintoja suoritettuna 120/180 osp tai 80/120 osp), sairaanhoidon opiskelija (opintoja suoritettuna 90-120/210 op) tai 3-4. vuosikurssin lääketieteen kandi.

Noudatamme KYSissä ja Kysterissä tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Tehtäväiä täytettäessä sovelletaan koeaikaa.

Sijaisuus voidaan täyttää jo hakuaikana sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/etusivu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antavat osastonhoitaja Susanna Nurmi, p. 044 717 4832 tai apulaisosastonhoitaja Niina Piippo, p. 044 717 5622, sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)kuh.fi

Lisätietoja

KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Pohjois-Savossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta. Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö alueen kunnista ja kuntayhtymistä ns. vanhoina työntekijöinä henkilöstösiirtosopimuksella. Henkilöstöä hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12.500 henkilöä. Myös tämä kyseinen avoinna oleva tehtävä siirtyy liikkeen luovutuksen periaattein 1.1.2023 lukien Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Rekommenderade jobb