Lähihoitaja Hengityshalvausyksikköön, Kuopio

Ansök senast  5.7.2024 12:00

Hei lähihoitaja. Meillä on tarjolla sinulle merkityksellinen työtehtävä ja mukava tiimi, lue lisää ja hae!

Pohjois-Savon hyvinvointialueella on haettavana lähihoitajan toistaiseksi voimassa oleva tehtävä hengityshalvausyksikössä. Tehtävän alkaessa hoitorinki toimii Kuopion yliopistollisessa sairaalassa.

Työsuhde alkaa 29.7.2024 tai sopimuksen mukaan.

Työ yksikössämme?

Hengityshalvauspotilaat ovat erikoissairaanhoitoon kuuluva potilasryhmä, jonka taustalla voi olla esim. etenevä neurologinen sairaus tai korkea kaularangan vamma. Hengityshalvausyksikön lähihoitajat muodostavat potilaan hoitoringin ja työskentelevät potilaan kotona.

Työvuorossa työskennellään yksin potilaan kotona. Työn kuvaasi kuuluu potilaan apu ja tuki päivittäisissä toimissa, vuorovaikutuksessa ja osallisuudessa myös kodin ulkopuolella.

Hengityshalvauspotilaan hoito on kolmivuorotyötä. Palkka on 2556,75 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena on perus-/lähihoitajan tutkinto.
Arvostamme itsenäistä työskentelyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta. Tervetuloa meille!

Muuta huomioitavaa:

Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.
Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Työsuhde voidaan täyttää jo hakuaikana sopivan hakijan löytyessä, joten hae pian!


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi

Kontaktuppgifter

Osastonhoitaja Paula Heiskanen, p. 044 711 3464, paula.heiskanen@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare