Skip to main content
test
Lähihoitaja (Heralan Serviisi, Saarijärvi) määräaikaisuus - Keski-Suomen hyvinvointialue

Tule työkaveriksi meille, luonnonkauniiseen ympäristöön, työyhteisöön, jossa on hyvä henki ja jokainen työntekijä on tärkeä osa tiimiä.

Haemme Heralan serviisiin Saarijärvelle

LÄHIHOITAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 3.4.2023 - 31.12.2023.

Heralan Serviisi on yhteisöllisen asumisen yksikkö Saarijärvellä, aivan terveysaseman välittömässä läheisyydessä. Vakituisia asukkaita on 31. Lisäksi päärakennuksessa toimii kuntoutussiipi (8 asukaspaikkaa), jossa toteutetaan ikäihmisten arkikuntoutusta. Kuntosiiven keskeisenä tavoitteena on vahvistaa ikäihmisen mahdollisuuksia asua omassa kodissa kotihoidon tai omaisten turvin.

Haemme työyksikköömme rohkeaa ja taitavaa ammattilaista. Haemme asiakaslähtöistä, aktiivista, joustavaa ja asioihin tarttuvaa joukkuepelaajaa, joka kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn. Tehtäväkenttä on yhtä laaja kuin ihmisen elämä ja työtehtävässä on mahdollisuus käyttää ja kehittää osaamista sairaanhoidollisissa tehtävissä, perushoidossa, kuntoutuksessa ja eri-ikäisten ihmisten kohtaamisesta. Toivomme sinun toteuttavan omaa luovuuttasi asukkaiden hyvän arjen varmistamisessa.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lisäksi tehtävässä edellytetään lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista (LOVELop) tai sen suorittamista koeajan alussa

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja sijaisuus täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä!

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:
-
Reija Ahonen (6.3.2023- alkaen)
Palveluvastaava
reija.ahonen@hyvaks.fi
p. 040 481 3361

Lisätietoja

Heralan Serviisi, Saarijärvi

Keski-Suomen hyvinvointialue aloitti toimintansa 1.1.2023 ja vastaa noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Hyvinvointialueestamme muodostuu samalla Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 500 ammattilaista.

Keskeinen tehtävämme on keskisuomalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen yhteistyössä kuntien, järjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on se, että keskisuomalaisten kokemus hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta on maan kärkeä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue ja tukea keskisuomalaisten hyvää arkea.


Osoite: Heralankuja 4, 43100 Saarijärvi

Rekommenderade jobb