Lähihoitaja (Hirvensalmen palvelukeskus)

ESSOTE hakee lähihoitajaa Hirvensalmen palvelukeskukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hirvensalmen palvelukeskuksella tarjotaan lyhytaikaista jaksohoitoa ja pitkäaikaista asumispalvelua pääasiassa ikäihmisille useassa kodinomaisessa yksikössä. Henkilökunta koostuu sairaanhoitajista ja lähihoitajista. Lisäksi tiimejämme vahvistaa fysioterapeutti ja hoiva-avustaja. Toiminnassamme pidämme tärkeänä kehittävää ja toimintakykyä lisäävää työotetta.

Lähihoitajana toimit pitkäaikais- ja jaksohoidossa olevien asukkaiden perushoidon asiantuntijana yhtenä moniammatillisen tiimin jäsenenä. Tehtävässä tarvitaan vanhustyön ja muistisairaiden asiakkaiden hoitotyön osaamista. Työ vaatii myös itsenäistä päätöksentekokykyä ja ongelmanratkaisutaitoja. Työssä pääset käyttämään laaja-alaisesti ja monipuolisesti ammattitaitoasi. Lähihoitajana huolehdit virikkeellisen toiminnan ja merkityksellisen arjen järjestämisestä ja mahdollistamisesta asukkaille. Odotamme, että olet aidosti kiinnostunut vanhuksista ja heidän hoidostaan ja työskentelysi on toimintakykyä ylläpitävää.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Edellytämme kiinnostusta oman ammattitaidon ja työyhteisön kehittämiseen, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Eduksi katsotaan voimavaralähtöinen työosaaminen.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Asumispalvelujen esimies Leena Torniainen, puh. 050 375 4852, leena.torniainen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Heikinniementie 9, 52550 Hirvensalmi

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!