Meille Myllypuro 1:n lähipalvelualueella on tarjolla eri pituisia lähihoitaja/hoitaja kesäsijaisuuksia touko-, kesä-, heinä ja syyskuun ajalle. Meille on mahdollista jäädä pidemmäksikin aikaan, jos haluat pidempää sijaisuutta. Voit olla lähihoitaja opiskelija, sairaanhoitaja/terveydenhoitaja opiskelija, vasta valmistuva lähihoitaja tai kokenut konkari lähihoitaja.

Kotihoidossa hoitajana saat tehdä työtä itsenäisesti ja käyttää ammattitaitoasi monipuolisesti. Työn tukenasi ovat muut lähihoitajat, sairaanhoitajat/terveydenhoitajat ja kotihoidon ohjaaja.

Meillä Myllypuro 1: llä saat yksilöllisen ja hyvän perehdytyksen. Asiakkaamme Myllypuro 1:llä ovat Myllypuron alueella, joten asiakkaiden luokse menemme kävellen, pyörällä tai autolla. Toimistomme on muutaman sadan metrin päästä Myllypuron metroasemalta. Käytössämme on muutamia talon henkilöautoja sekä muutamia sähköpyöriä ja tavallisia polkupyöriä.

Me Myllypuro 1 lähihoitajat, sairaanhoitajat/terveydenhoitajat ja kotihoidon ohjaaja toivotamme sinut oikein lämpimästi tervetulleeksi tiimiimme.

Helsingin kaupungilla sinua odottaa monipuoliset henkilöstöedut sekä edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto tai lähihoitaja opiskelija,

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto,

Huomioimme haussa myös sairaanhoitaja- ja terveydenhoitaja opiskelijat

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Itäinen kotihoitoyksikkö, Myllypuro 1 lähipalvelualue
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-03-483-21
  • 17.5.2021- 26.9.2021
  • Lh 2322,46 e/kk, hoit. 2224,95 e/kk
  • 23.3.2021 - 21.4.2021 16:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Erja Kupiainen, kotihoidon ohjaaja, p. 050 522 2967, erja.kupiainen@hel.fi

Sosiaali- ja terveystoimiala, Itäinen kotihoitoyksikkö, Myllypuro 1 lähipalvelualue
Osoite: Alakiventie 5, rakennus 2., 00920 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.

Suggested jobs