Lähihoitaja/hoitaja

Haemme Apotin käyttöönoton ajaksi sijaisia kaikkiin neljään tiimiin. Aloitusajankohta ja työsuhteen pituus on yksilöllisesti sovittavissa, kuitenkin niin että olisit ainakin töissä 1.2.-16.5.2021. Työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti esimerkiksi opintojen ohella.

Meillä pääset osaksi positiivista, innostunutta ja toisiaan tukevaa työyhteisöä. Haluamme perehdyttää sinut hyvin ja perehdytyksen suunnittelemme yksilöllisesti jokaisen tausta ja tarpeet huomioiden. Pyrimme työskentelemään ja kehittämään toimintaamme Lean- toimintamallien mukaisesti. Meillä työyhteisöt opettelevat autonomista työvuorosuunnittelua ja sinulla on mahdollisuus tehdä 9h työvuoroja, jolloin saat kolmen viikon jaksoon kahdeksan vapaapäivää.

Työympäristönäsi on asiakkaan koti, jossa toteutetaan kuntouttavaa hoitotyötä. Asiakkaiden tarpeet vaihtelevat muun muassa lääkehoidon, haavanhoidon, perushoidon ja ravitsemuksen erilaisiin tarpeisiin. Työkaverisi ovat sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, lähihoitajia sekä fysio-, ja toimintaterapeutteja. Tiimiä johtaa palveluvastaava ja yksikköä päällikkö.

Idän toimisto sijaitsee Herttoniemen sairaalan tiloissa (os. Kettutie 8), pohjoisen toimisto osoitteessa Malmin asematie ja etelä-lännen toimisto Laakson sairaalassa (Lääkärinkatu 6C, tästä muutot helmikuun aikana etelän osalta Sturenkatu 8 ja lännen osalta Ruosilantie). Osa käynneistä tehdään tiimin autoilla. Lisäksi meillä on käytössä julkiset kulkuvälineet sekä polkupyörät. Työtä tehdään kahdessa vuorossa noin klo 7.30- 22 vuoden jokaisena päivänä.

Toivomme, että olet hyvä organisoimaan omaa työtäsi, kykenet työskentelemään muuttuvissa työtilanteissa ja paineen alla. Olet kiinnostunut uuden toiminnan kehittämisestä ja haluat olla luomassa uutta toimintamallia yhdessä työyhteisön ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Haluat työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä tehden kuntouttavaa ja asiakaslähtöistä hoitotyötä. Lähihoitajana pääset kehittymään ja kehittämään omaa osaamistasi vaihtuvan ja moninaisen asiakas- ja yhteistyöverkoston kanssa.

Odotamme sinulta halua sitoutua uuden toimintamallin asiakaslähtöiseen kehittämiseen. Tämä edellyttää uutta ajattelua, epävarmuuden sietoa, sinnikkyyttä, joustavuutta, sekä ammatillista vahvuutta kehittyä ja kehittää omaa osaamistaan ja tiimin toimintaa.

Aloitus 14.12. tai erikseen sovitusti.

Kutsumme haastatteluun ensisijaisesti sähköpostilla. Meillä henkilöstö on mukana rekrytoinnissa. Tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut sekä tarvittaessa työsuhdeasunnon, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Vallitsevan tilanteen vuoksi ensimmäinen haastattelu toteutetaan videoyhteyden kautta Skypen tai Teamsin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä puhelimitse. Hakija tavataan kuitenkin kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.


Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

Minna Ahonen, palveluvastaava etelä, 0931026076/minna.m.ahonen@hel.fi
Jukka Panula, ts. palveluvastaava länsi, 0931027954/jukka.panula@hel.fi
Anne Kaivos, palveluvastaava itä, 0931027954/anne.kaivos@hel.fi
Marianne Koivunen, palveluvastaava pohjoinen, 0931045064/marianne.koivunen@hel.fi

Kuntouttava arviointiyksikkö
Osoite: Lääkärinkatu /Malmin asematie /Kettutie, 00250 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.