Skip to main content
test
Lähihoitaja / Hoitaja - Social-och hälsovårdssektorn

Lähihoitaja, vastavalmistunut tai kokenut hoitotyön ammattilainen, tule työskentelemään toimivaan kotihoidon Haaga 2 tiimiin Etelä-Haagan luonnonläheiselle alueelle. Meillä tarvitaan lähihoitajan opintovapaan sijaista vuoden loppuun saakka.

Tiimissämme tehdään kuntouttavaa hoitotyötä pääsääntöisesti ikääntyneiden ja usein myös muistisairauden vuoksi tukea tarvitsevien asiakkaiden kanssa. Asiakkaiden kotona asumisen edellytyksenä on yksilöllisen kohtaamisen lisäksi turvallisen lääkehoidon toteuttaminen, sairauksien hyvä hoitaminen ja yhteistyö omais- ja muun verkoston kanssa. Asiakkaiden mielekäs arki ja toimintakyvyn ylläpitäminen on meille tärkeää ja siihen saamme tukea myös meidän fysioterapeutiltamme.

Tiimissämme arvostetaan intoa sekä oman osaamisen että yhteisten toimintamallien kehittämiseen. Hoitotyön kirjaamisessa käytämme Apotti- järjestelmää ja asiakkaan hoidon suunnittelussa ja arvioinnissa RAI- mittaristo on aktiivisessa käytössä. Meillä tsempataan työkaveria ja haluamme perehdyttää uudet työkaverimme hyvin. Töitä tehdään kahdessa vuorossa; aamu- ja iltavuoroissa. Meillä on mahdollisuus myös ns. VOIMA-työvuorosuunnitteluun (9h työpäivät). Alueemme välimatkoista selviytyy hyvin kävellen tai pyörällä, mutta on myös auton käyttömahdollisuus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.


Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Lännen palvelualue, Lounainen kotihoitoyksikkö, Haaga 2 lähipalvelualue
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-03-946-22
  • 30.5.2022 - 31.12.2022
  • Lh 2345,68 e/kk, hoitaja 2247,20 e/kk
  • 6.5.2022 - 27.5.2022 16:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Kotihoidon esihenkilö Minna Kivistö p. 050-3216712, minna.kivisto@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Lännen palvelualue, Lounainen kotihoitoyksikkö, Haaga 2 lähipalvelualue

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Isonnevantie 28 C-rappu, 00320 Helsinki

Rekommenderade jobb