Skip to main content
test
Lähihoitaja, hopeahovi - Keravan kaupunki

Miltä kuulostaisi työ, jossa voi aidosti vaikuttaa ihmisten hyvinvointiin? Entä jos työssä viihtyisikin niin hyvin, että tuntisi olevansa vähän kuin kotonaan?

Haemme kahta osaavaa ja innostunutta hoitoalan ammattilaista lähihoitajan sijaisuuksiin 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Sijaisuudet päättyvät 31.12.2022 tai 30.3.2023. Värikäs työyhteisömme arvostaa sekä asukkaitaan että työntekijöitään. Meillä pääset mukaan kehittämään yksikön toimintaa, sillä pienessä organisaatiossa yksikin ääni kuuluu kauas.

Tehtävä sijoittuu Palvelukeskus Hopeahoviin, joka on ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen yksikkö ikäihmisille. Hopeahovissa työskennellään kuntouttavaa työotetta noudattaen, asukkaan ja asiakkaan omia voimavaroja vahvistaen sekä aktiivisuuteen kannustaen. Toiminnan tavoitteena on edistää ja ylläpitää asukkaiden hyvinvointia, terveyttä ja elämänlaatua.

Tätä tulet meille tekemään:
Lähihoitajan tehtäviin kuuluu avustaminen asukkaiden hoidossa ja arjen askareissa sekä kuntoutuksessa ja lääkehoidon toteuttamisessa. Lähihoitajat huolehtivat yhdessä tiiminsä kanssa asukkaiden hoitotyön suunnittelusta, kuntouttavan toimintatavan mukaisesta hoidosta, arvioinnista sekä kirjaamisesta. Lisäksi lähihoitaja on mukana luomassa asukkaillemme virikkeellistä ja merkityksellistä arkea. Jokaiselle asukkaalle on nimetty omahoitaja, jonka vastuulla on huolehtia asukkaan hoidosta ja hyvinvoinnista.

Näin onnistut tehtävässä:
Tehtävässä menestymistä edesauttavat oma-aloitteinen ja itsenäinen työote sekä joustavuus. Arvostamme lisäksi kokemusta ikäihmisten hoidosta. Toivomme hakijalta myös vahvaa sitoutumista asukaslähtöiseen ja kuntouttavaan toimintamalliimme.

Tule meille työkaveriksi:
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa keravalaisten hyvinvointiin terveydenhuollon muuttuvassa toimintaympäristössä. Sinua odottaa iloinen ja energinen hoitotyön ammattilaisten joukko. Tarjoamme sinulle toimivat työvälineet ja mielekkäitä kehittymis- ja kehittämismahdollisuuksia koulutusmyönteisessä organisaatiossamme.

Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valittavan on koeajan aikana suoritettava/esitettävä hyväksytty lääkehoidon lupa. Noudatamme tehtävän täytössä koeaikaa joka on enimmillään puolet palvelussuhteen kestosta. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Työpiste sijaitsee palvelukeskus Hopeahovissa (os. Metsolantie 4, Kerava).

Hakuaika päättyy 15.8.2022 klo 15:00 Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää erillinen CV. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun. Yhteydenotot hakijoihin aloitetaan 15.8.2022 alkaen.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa:
Sairaanhoitaja Sari Pennanen, puh. 040 318 4901, arkisin klo 12:00-14:00

Lisätietoja

Keravan kaupunki, sosiaali- ja terveysala

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1900 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni- ja Vastuullinen työnantaja -kampanjoissa ja sitoudumme niiden periaatteisiin.


Osoite: Metsolantie 4, 04200 Kerava
Keravan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Keravan kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb