Lähihoitaja (Hopearanta, Kivijärvi), määräaikainen

Ansök senast  24.6.2024 15:45

Kaipaatko elämääsi vaihtelevia työpäiviä, huippu työporukkaa sekä merkittäviä asukaskohtaamisia? Toivotamme sinut tervetulleeksi rakentamaan näköistäsi työarkea Hopearannan yksikköön.

Etsimme moniammatilliseen ja lämminhenkiseen tiimiimme määräaikaiseen tehtävään 31.12.2024 asti

LÄHIHOITAJAA

Hopearanta sijaitsee Kivijärven keskustassa, kauniissa rantamaisemissa terveysaseman yhteydessä. Kodinomainen 12 paikkainen Hopearanta tarjoaa lämminhenkistä ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille. Toiminnan tarkoituksena on tukea asukkaiden osallisuutta ja omatoimisuutta sekä tarjota kodinomainen ja turvallinen ympäristö, jossa asukkaat pystyvät säilyttämään yksityisyytensä, itsemääräämisoikeutensa sekä omannäköisensä ja arvokkaan elämän mahdollisimman pitkään. Työssä toteutamme kuntouttavaa työotetta.

Lähihoitajan työhösi kuuluu asukkaiden perushoito ja hoiva, viriketoiminnan järjestäminen sekä arkikuntoutus. Jokainen työntekijä on meille tärkeä osa tiimiä ja apua saa aina tarvittaessa tiimin hoitajilta, sairaanhoitajalta ja palveluvastaavalta. Tiimipalavereja järjestetään säännöllisesti ja henkilökunnan koulutuksiin osallistumista tuetaan.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.

Tässä tehtävässä on mahdollisuus rekrytointilisään. Kysy lisätietoja.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta.

Tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai niiden suorittamista työsuhteen alussa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.  

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin! 


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Ida Kautto

palveluvastaava

p. 044 459 8709

ida.kautto@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare