Lähihoitaja (Huhtasuo-Lohikoski kotihoito, Jyväskylä), määräaikainen

Ansök senast  16.7.2024 15:45

Tervetuloa työkaveriksemme iloiseen ja ammattitaitoiseen tiimiimme Huhtasuo-Lohikosken kotihoitoon! 

Haemme tiimiin lisävahvistuksia ja meillä olisi auki määräaikainen tehtävä 6.3.2025 asti

LÄHIHOITAJALLE

Huomioimme haussa myös hakijat, jotka pystyvät sitoutumaan osaksi aikaa sijaisuutta.
  
Työpäivät vaihtelevat päivästä toiseen, mikä pitää työarjen mielenkiintoisena ja monipuolisena. Asiakastapaamisilla pyritään tukemaan ja auttamaan asiakkaitamme itsenäisessä arjessa selviytymisessä omassa kodissaan. Työtehtävät voivat sisältää perushoidollisia tehtäviä, sairaanhoidollisia toimenpiteitä, lääkehoitoa, seurantaa sekä asiakkaiden palvelutarpeen arviointia. Työarkesi kotihoidossa voi sisältää myös pienen kahvihetken, ulkoilun tai päivän polttavista puheenaiheista analysoiminen asiakkaan kanssa. Asiakaskäynnit toteutamme autojen, pyörien sekä kävelylenkkien avulla. Liikkuva työ mahdollistaa minitaukojen lisäksi luonnon sekä maisemien ihastelun työvuoron lomassa.

Teknologia on lisääntymässä yhä enemmän kotihoidon palveluissa. Optimointi vastaa asiakaskäyntien jakamisesta, jotta työt jakautuvat tasapuolisesti kaikille työntekijöille. Osa asiakkaiden asiakaskäynneistä toteutetaan etähoivan avulla ja lääkehoitoon on myös otettu useassa kotitaloudessa tueksi lääkerobotit. Asiakkaan turvana saattaa olla myös turvaranneke, jota kautta hän pystyy tarvittaessa hälyttämään apua.

Perehdytykseen panostetaan ja sitä järjestetään hakijan halutessa pidemmällekin aikavälille toiveiden mukaan. Apua saa kysyä matalalla kynnyksellä työkavereilta ja esihenkilöltä. Yksikössä on muutenkin rempseä ilmapiiri. Moniammatilliseen yksikköömme kuuluu mm. sairaanhoitajia, lähihoitajia, ohjaajia ja hoiva-avustajia sekä fysioterapeutti ja toimintaterapeutti.  
Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.

------------------------------------------------------------------------------

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen opiskelijat.

Työ on jakso- ja 2-vuorotyötä, eduksi katsotaan auton käyttö ja ajokortti. Työssä tarvitaan hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä arvostamme osaamista seuraavista järjestelmistä: RAI ja Lifecare.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai niiden suorittamista työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Anne Salonen

palveluvastaava

p. 040 5862367

anne.m.salonen@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare