Lähihoitaja, Iitin kotihoito

Ansök senast  25.7.2024 23:59

Ota seuraava askel urallasi ja tule tekemään töitä päijäthämäläisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden hyväksi. Tule mukaan, tehdään yhdessä Päijät-Hämeen hyvinvointialueesta alamme paras työpaikka!  

Lähihoitaja - tule töihin Päijät-Hämeen hyvinvointialueen kotihoitoon!

Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen kotiin vietäviin palveluihin Iitin kotihoitoon. Kysy myös sijaisutta tai osa-aikaista tehtävää mikäli se sopii sinun elämäntilanteeseesi paremmin tällä hetkellä.

Lähihoitajamme tekevät paljon sairaanhoidollista työtä hoiva- ja huolenpitotehtävien lisäksi. Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi lähihoitajana vaihtuvan ja moninaisen asiakas- ja yhteistyöverkoston kanssa.
Voit olla kokenut hoitoalan ammattilainen tai vasta-alkaja, tarjoamme sinulle kattavan ja yksilöllisen perehdytyksen, jolloin kotihoidon aiempi kokemus ei ole välttämätön.

Hyödynnämme aktiivisesti teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet, toiminnanohjausjärjestelmä ja lääkeautomaatit. Työ on kaksivuorotyötä.

Sinä olet meille tärkeä, ja siksi meillä on työhyvinvointisi tueksi kattavat työterveyspalvelut ja henkilöstöedut.

Työyhteisömme jäsenenä saat:
- Ammatistaan ylpeän työyhteisön ja kannustavan ilmapiirin, jotka auttavat pitämään motivaation kohdallaan.
- Pitkät vuosilomat ja työelämäjoustot, olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
- Työterveyspalvelut ja niihin kuuluvan Terveyssovelluksen.
- Säännölliset kuntomittaukset, palautumisen viikot sekä talon sisäisen työnohjauksen, jotka tukevat työhyvinvointia.

Arvostamme myös laadukasta vapaa-aikaa. Tarjoamme muun muassa täyden 400 € vuotuisen ePassin, tuen työsuhdepolkupyörään, lomaetuja ja työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Lisäksi jokainen työntekijämme on työntekijäyhdistys Pähe ry:n jäsen. Pähellä on useita vapaa-ajanosastoja kuorosta salibandyyn, ja he onnistuvat usein neuvottelemaan meille edullisempia lippuja alueen tapahtumiin sekä alennuksia erilaisiin palveluihin.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa aikaisempaa tutkintoa. Tehtävää voi kuitenkin hakea myös loppuvaiheessa opintojaan oleva alan opiskelija. Ajokortti on työn luonteen suhteen välttämätön. Työskentelykielemme on suomi, joten toivomme hakijalta sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, kuten B1-tasoa. Ikääntyneiden kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023 28§). Edellytämme tätä tehtävään valituilta.

Päijät-Hämeen itäiseen Iittiin pysähdytään junalla useaan kertaan päivässä ja Lahdesta autolla 30 minuutin ajomatkan jälkeen. Iitin musiikkijuhlat raikaavat alkusuvesta ja elämästä nautitaan vaikka Kymiringillä, golf-kentällä tai Vuolenkosken kylällä.

Laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme henkilön heti sopivan löydyttyä.

Anna tarinasi jatkua Päijät-Hämeessä. Tervetuloa joukkoomme!


Läs mer

https://paijatha.fi/rekry

Kontaktuppgifter

Palveluesihenkilö Eija Illukka

puh. 044 7297 238

eija.illukka@paijatha.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Meitä Päijät-Hämeen hyvinvointialueen työntekijöitä on lähes 8000, ja olemmekin maakunnan suurin työnantaja. Sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen ammattilaisten lisäksi meillä työskentelee osaajia useista eri ammattiryhmistä.  Meille on tärkeää tasa-arvo ja yhdenvertaisuus - siksi toivommekin monipuolisesti hakemuksia eri taustoista ja ikäryhmistä sekä eri sukupuolta olevilta henkilöiltä. Arvojemme mukaisesti toimintamme perustuu luottamukseen, olemme rohkeita, välitämme niin työntekijöistämme kuin asiakkaistamme. Läs om arbetsgivare