Skip to main content
test
Lähihoitaja: ikäihmisten asumispalvelut, Joensuu (id6558) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme lähihoitajia työsuhteisiin Joensuuhun.

Onko ikäihmisten asumispalvelut sinulle vielä vierasta kenttää? Tämä ei haittaa, sillä nyt olisi erinomainen mahdollisuus lähteä tutustumaan sen antamiin mahdollisuuksiin.

Vaahterapihan hoivakoti, Joensuu

Vaahterapihan hoivakoti tarjoaa kuntouttavaa, omatoimisuutta ja hyvää elämänlaatua sisältävää kotihoitoa tukevaa asumispalvelua. Yksikössä toteutetaan asukaslähtöistä hoitotyötä omahoitaja/tiimityöskentelyn avulla.

Senioripiha, Joensuu

Tehostettua palveluasumista järjestetään ikäihmisille, joilla on ympärivuorokautinen hoidon ja huolenpidon tarve, ja jotka eivät selviydy enää kotona kotihoidon enimmäisavun turvin eivätkä tarvitse terveyskeskussairaalahoitoa. Tehostettu palveluasuminen sisältää asiakkaan hoivan ja hoidon, ateriat, siivouspalvelut, vaatehuollon sekä muut palvelut, kuten avustamisen asunnossa ja sen ulkopuolella.

Hopearannan hoivakoti, Eno

Hopearannan hoivakoti tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa ja hoivaa. Hoito ja hoiva pohjautuu toimintakykyä ylläpitävään työotteeseen ja tavoitteena on löytää asukkaan yksilölliset voimavarat ja hyödyntää niitä arjen toiminnassa.

Koivupiha, Joensuu

Koivupihassa tehostettu palveluasuminen on ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa. Tarjoamme kodinomaista, viihtyisää ja asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita vastaavaa asumista, siihen liittyviä tukipalveluja ja kuntoutumista edistävää hoitoa ja hoivaa. Tarjoamme sinulle työtä kehittämismyönteisessä ja positiivisiin voimavaroihin uskovassa työyhteisössä.

Kanervakoti, Joensuu

Koivupihassa tehostettu palveluasuminen on ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa. Tarjoamme kodinomaista, viihtyisää ja asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita vastaavaa asumista, siihen liittyviä tukipalveluja ja kuntoutumista edistävää hoitoa ja hoivaa. Tarjoamme sinulle työtä kehittämismyönteisessä ja positiivisiin voimavaroihin uskovassa työyhteisössä.

Noljakkakoti

Noljakkakoti on uusi maaliskuussa 2022 avautunut ikäihmisten asumisyksikkö: koti ikäihmisille siinä vaiheessa, kun tuettu asuminen omassa kodissa ei enää turvallisesti onnistu. Noljakkakodissa haluamme ikäihmisen arkielämän jatkuvan omanalaisenaan turvallisesti. Noljakkakodin 60 asukasta voivat nauttia olostaan turvallisella pihalla ja terasseilla, yhdessäolosta viihtyisissä yhteistiloissa tai olla omassa rauhassaan omassa asunnossaan.

Riihisärkän hoivakoti

Sinulla on mahdollisuus olla kehittämässä toimintaa asukaslähtöisesti yhdessä moniammatillisen työyhteisön kanssa. Saat olla mukana asukkaan arkiaskareiden tukemisessa. Työtilat ovat uudet ja yksikössä on kaksi aistipuutarhaa.

Räätälöimme yhdessä näköisesi työn - juuri sinulle sopivan.

Tiesithän, että

 • Meillä voit tehdä töitä omalla persoonallasi - tule sellaisena kuin olet
 • Pääset tekemään työssäsi asioista mistä pidät ja missä olet hyvä
 • Saat aina apua ja tukea työkavereiltasi - meillä et jää työssäsi yksin
 • Ilmapiiri ja työyhteisö on myönteinen
 • Sinun ei tarvitse junnata paikallasi - Meillä saat kehittää ja kehittyä
 • Pääset tekemään työtä lisääntyvän digitalisaation ja teknologian parissa
Lähihoitajilta odotamme sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkintoa.

Lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka on asumispalveluissa ja terveyskeskussairaalassa 2348,69 €/kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Lisätietoja saat rekry@siunsote.fi tai p. 013 330 4216.

Tehtävät täytetään sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löytyessä. Voit valita yksikön, mistä olet kiinnostunut.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Ilmoitathan hakemusta täyttäessäsi mistä yksiköstä olet ensisijaisesti kiinnostunut.

Joensuussa 17.8.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
 • Siun sote
 • Työpaikka
 • siso-6558
 • 16.8.2022 - 11.12.2022 23:59
 • KuntaJoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb