Skip to main content
test
Lähihoitaja: ikäihmisten asumispalvelut, Juuka (id6541) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme lähihoitajia työsuhteisiin Juukaan.

Onko ikäihmisten asumispalvelut sinulle vielä vierasta kenttää? Tämä ei haittaa, sillä nyt olisi erinomainen mahdollisuus lähteä tutustumaan sen antamiin mahdollisuuksiin.

Hoivakoti Kotikallio, Juuka

Palvelukeskus Kotikallio Juuassa on ikäihmisten asumispalveluyksikkö. Meillä on sekä palveluasumista että tehostettua palveluasumista. Palveluasumiseen kuuluu yksi tiimi ja tehostettuun kaksi. Asukkaita tällä hetkellä on 25, joista palveluasumisessa 8.

Kotikalliossa pääsee tekemään töitä monipuolisesti eri tiimeissä lähihoitajien ja hoiva-avustajien kanssa. Työhön kuuluu mm. perushoidolliset tehtävät, viriketoiminta, tarvittaviin koulutuksiin osallistuminen jne. Työssä edellytetään valmiuksia sekä tiimityöhön että yksintyöskentelyyn. Työyhteisössä nauretaan, tuetaan toisiamme sekä mietitään yhteisesti asioita. Työ on kolmivuorotyötä. Olemme mukavan pieni yksikkö, rauhaisassa Juuan kunnassa. Vieressä sijaitsee toinen hoivakoti, joten kierto tai työn yhdistäminen toisen yksikön kanssa on mahdollista.

Hoivakoti Kielo, Juuka

Hoivakoti Kielo on 36 asukkaan ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen hoivakoti. Kielo turvaa yksilöllisen, kodinomaisen asumisen ikäihmisille. Asukkaille on tarjolla kodikkaat ja viihtyisät tilat, ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta sekä yhteenkuuluvuutta luova yhteisöllisyys.

Räätälöimme yhdessä näköisesi työn - juuri sinulle sopivan.

Tiesithän, että

 • Meillä voit tehdä töitä omalla persoonallasi - tule sellaisena kuin olet
 • Pääset tekemään työssäsi asioista mistä pidät ja missä olet hyvä
 • Saat aina apua ja tukea työkavereiltasi - meillä et jää työssäsi yksin
 • Ilmapiiri ja työyhteisö on myönteinen
 • Sinun ei tarvitse junnata paikallasi - Meillä saat kehittää ja kehittyä
 • Pääset tekemään työtä lisääntyvän digitalisaation ja teknologian parissa
Lähihoitajilta odotamme sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkintoa.

Lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka on asumispalveluissa ja terveyskeskussairaalassa 2326,00€/kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Lisätietoja saat rekry@siunsote.fi tai p. 013 330 4216.

Tehtävät täytetään sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löytyessä. Voit valita yksikön, mistä olet kiinnostunut.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Ilmoitathan hakemusta täyttäessäsi mistä yksiköstä olet ensisijaisesti kiinnostunut.

Joensuussa 17.8.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
 • Siun sote
 • Työpaikka
 • siso-6541
 • 16.8.2022 - 31.12.2023 23:59
 • KuntaJuukaPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb