Skip to main content
test
Lähihoitaja: ikäihmisten asumispalvelut (Konttilanhovi), Liperi (id8184) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

"Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!"


HAEMME 10.12.2023 MENNESSÄ VAKITUISEEN TEHTÄVÄÄN

LähihoitajiaLiperin Konttilanhoviin 15.1.2024 alkaen


TehtävänkuvausHoivakoti Konttilanhovissa on mainio työyhteisö, jossa asukas on keskiössä ja työkaverit tekevät työtä suurella sydämellä. Kokoa yksikössä on sen verran, että yksin ei tarvitse asioita tuumailla. Aina on joku jolta kysyä.

Panostamme perehdytykseen, joten uskallat palata hoitoalalle turvallisella mielellä, vaikka pitkänkin tauon jälkeen tai aloittaa työskentelyn heti koulun päätyttyä. Jos kokopäiväinen työ ei sinulle sovi, voimme tuunata työaikaa ja työn aloitusajankohtaa sinulle sopivaksi.

Jos kiinnostuit, olet valmis ottamaan uuden suunnan ja haasteen vastaan, olet elämään positiivisesti suhtautuva, saatat olla juuri etsimämme henkilö. Ota rohkeasti yhteyttä tai laita hakemusta tulemaan, niin olemme sinuun yhteydessä.

Työ on kolmivuorotyötä, mutta tästä voidaan tilannekohtaisesti sopia.

Työyhteisön esittelyKonttilanhovi on yhdistelmäasumisen asumispalvelun yksikkö (34 asukaspaikkaa) Liperissä, terveyskeskuksen välittömässä läheisyydessä. Asukkaat ovat iäkkäitä vanhuksia, joiden hoivan tarve vaihtelee yhteisöllisestä asumisesta ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa tarvitseviin. Asuminen voi olla pitkäaikaista tai lyhytaikaista vuorohoitoa esim. omaishoitajien vapaapäivien ajan.

Työpaikka sijaitsee osoitteessa Koulutie 1 b, 83100 Liperi.

Kelpoisuusehdot Lähihoitajilta odotamme sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkintoa.

Palkkaus ja edutTehtäväkohtainen palkka on: 2480,00 euroa / kk.

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella
Lisätiedot Tehtävän aloitus on alustavasti suunniteltu 15.1.2024 alkaen, mutta otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi, ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Tehtäviin valittujen on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on koeaika kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa palveluesihenkilö Satu Melkko, puh. 013 330 6072.

Tehtäviä haetaan sähköisesti.

Tehtävät täytetään ja haku päätetään soveltuvan hakijan löydyttyä.

Joensuussa 20.11.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-8184
  • 20.11.2023 - 10.12.2023 23:59
  • Pohjois-KarjalaLiperiKunta

Yhteystietomme

palveluesihenkilö Satu Melkko, puh. 013 330 6072.

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb