Skip to main content
test
Lähihoitaja: ikäihmisten asumispalvelut, Lieksa; rekrytointilisä (id6203) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 22.5.2022 mennessä LÄHIHOITAJAN tehtävä

Haemme lähihoitajaa Lieksaan 30-paikkaiseen tehostettua palveluasumista ja vuorohoitoa tarjoavaan Hoivakoti Yrjönhoviin.

Tehtävänäsi on tukea asiakkaitamme niissä toimissa, joihin heidän voimavaransa eivät enää riitä ja järjestää turvallinen ja kannustava kotiympäristö pääasiassa erilaisille muistisairauksista kärsiville ikääntyneille. Yrjönhovissa toteutetaan asiakaslähtöistä omahoitajuutta, jossa omahoitaja huolehtii asukkaiden perustarpeista voimavaralähtöisesti. Teet työtäsi laajan yhteistyöverkoston kanssa, lähimpinä yhteistyötahoinasi Hoivakoti Yrjönhovin tiimit ja asiakkaiden läheiset.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Hyvät tiimityötaidot, perustehtävän hallinta ja halu kehittää työyhteisöä katsotaan eduksi.

Tehtäväkohtainen palkka on 2280,00 €/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon virka- ja työehtosopimuksen (SOTE -sopimus) mukaisesti.

Siun soten organisaation ulkopuolelta rekrytoitaville maksamme tehtäväkohtaiseen palkkaan rekrytointilisää 20 % (määräaikaisesti, työsuhteen alkaessa 1.12.2021 - 31.5.2022):

  • Terveyskeskussairaalaan ja ikäihmisten asumispalveluihin 6 kuukauden ajan
  • 24/7 palveluihin 3 kuukauden ajan
Tuemme oman henkilöstömme jaksamista ja pyrimme vähentämään erikoissairaanhoidon kuormitusta vahvistamalla henkilöstöresurssejamme organisaatiomme ulkopuolelta tulevalla työvoimalla. Tavoitteena on purkaa 24/7 palveluiden alueelle ja erikoissairaanhoitoon pakkautuneen ikääntyneiden asumispalveluja vaativien asiakkaidemme hoitoketjua.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Kysy lisätietoja palveluesimies Jonna Schadewitz- Laakkonen p. 013 330 6569 jonna.schadewitz-laakkonen@siunsote.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti ja se täytetään sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Joensuussa 6.5.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6203
  • 6.5.2022 - 22.5.2022 23:59
  • LieksaPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb