Skip to main content
test
Lähihoitaja: ikäihmisten asumispalvelut, Nurmes (ID4868) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana LÄHIHOITAJAN vakituinen tehtävä.

Haemme lähihoitajaa Valtimon ikäihmisten asumispalveluihin Välskärin hoivakotiin.


Tarjoamme sinulle työtä kehittämismyönteisessä ja positiivisiin voimavaroihin uskovassa työyhteisössä. Hoivakoti Välskäri tarjoaa ikäihmisille sekä palveluasumisen paikkoja että vuorohoitopaikkoja. Oletko aktiivinen ja joustava ammattilainen, jolle ikääntyneiden hoivatyö on sydämen asia? Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työyhteisötaidot ovat eduksesi kuntouttavan työotteen ohella. Mikäli vastasit myöntävästi, tämä voisi olla sinun paikkasi.

Edellytämme valmiuksia sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn, ennakkoluulotonta asennetta ja halukkuutta kehittää työtä asumispalveluissa.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Eduksi katsotaan kinestetiikan hallinta ja tietämys.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan sopivan henkilön löytyessä jolloin haku päätetään.

Työtehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Tiesitkö, että Nurmeksessa on tarjolla myös Siun soten asuntoja, joita voi kysyä soluasunnot@siunsote.fi

Kysy lisätietoja palveluesimies Taina Hamunen 013 330 6628, taina.hamunen@siunsote.fi

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 21.7.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-4868
  • 21.7.2021 - 31.12.2022 23:59
  • NurmesPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb