test
Lähihoitaja: ikäihmisten asumispalvelut; Nurmes; määräaikainen (ID5544) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 31.1.2022 mennessä LÄHIHOITAJAN sijaisuus

Haemme lähihoitajaa sijaisuuteen ajalle 15.1.2022 - 23.11.2022 Valtimon ikäihmisten asumispalveluihin Välskärin hoivakotiin. Sijaisuus täytetään heti sopivan henkilön löytyessä jolloin haku päätetään.

Tarjoamme sinulle työtä kehittämismyönteisessä ja positiivisiin voimavaroihin uskovassa työyhteisössä. Hoivakoti Välskäri tarjoaa ikäihmisille sekä palveluasumisen paikkoja että vuorohoitopaikkoja. Oletko aktiivinen ja joustava ammattilainen, jolle ikääntyneiden hoivatyö on sydämen asia? Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työyhteisötaidot ovat eduksesi kuntouttavan työotteen ohella.

Mikäli vastasit myöntävästi, tämä voisi olla sinun paikkasi.

Edellytämme valmiuksia sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn, ennakkoluulotonta asennetta ja halukkuutta kehittää työtä asumispalveluissa.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2280,00€/kk.

Siun soten organisaation ulkopuolelta rekrytoitaville maksamme tehtäväkohtaiseen palkkaan rekrytointilisää 20 % (määräaikaisesti, työsuhteen alkaessa 1.12.2021 jälkeen):

  • Terveyskeskussairaalaan ja ikäihmisten asumispalveluihin 6 kuukauden ajan
  • 24/7 palveluihin 3 kuukauden ajan
Tuemme oman henkilöstömme jaksamista ja pyrimme vähentämään erikoissairaanhoidon kuormitusta vahvistamalla henkilöstöresurssejamme organisaatiomme ulkopuolelta tulevalla työvoimalla. Tavoitteena on purkaa 24/7 palveluiden alueelle ja erikoissairaanhoitoon pakkautuneen ikääntyneiden asumispalveluja vaativien asiakkaidemme hoitoketjua.

Tiesitkö, että Nurmeksessa on tarjolla myös Siun soten asuntoja, joita voi kysyä soluasunnot@siunsote.fi

Kysy lisätietoja palveluesimies Taina Hamunen 013 330 6628, taina.hamunen@siunsote.fi.

Tehtävään haetaan sähköiseesti.

Joensuussa 15.12.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5544
  • 15.12.2021 - 31.1.2022 23:59
  • NurmesPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb