test

Lähihoitaja, Inari

Ansök senast  11.12.2023 15:00

Haemme Lapin Hyvinvointialueelle Inarin kotihoitoon lähihoitajaa vakituiseen tehtävään.

Haemme Lapin Hyvinvointialueelle Inarin kotihoitoon lähihoitajaa vakituiseen tehtävään.

Kotihoidon asiakkaat ovat pääsääntöisesti ikäihmisiä. Hoiva ja hoito tapahtuvat asiakkaiden omissa kodeissa. Lähihoitajan työtehtäviin kotihoidossa kuuluu asiakkaan perushoidossa avustaminen sekä arjessa tukeminen kuntouttavalla työotteella asiakkaan omia voimavaroja tukien. Työ on monipuolista ja itsenäistä. Lähihoitajan työhön kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu ja toteutus. Työ on 2-vuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto tai aikaisempi kouluasteinen koulutus. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin nimikesuojattuna ammattihenkilönä. Eduksi katsomme voimassa olevan lääkeluvan ja hygieniapassin. Lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alusta.

Toivomme hakijoilta hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyötaitoja sekä kykyä toimia yksin, että osana moniammatillista tiimiä. Työ edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkkaus on 2 500 euroa kuukaudessa. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Ennen tehtävän vastaanottamista tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja lain (759/2004) mukainen todistus. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemus Kuntarekry hakupalvelun kautta 11.12.2023 klo 15:00 mennessä.


Läs mer

https://lapha.fi

Lisätietoja antavat
palveluvastaava Katriina Halmeaho puh. 040 779 2861, katriina.halmeaho@lapha.fi
kotona asumista tukevien palveluiden palvelupäällikkö Henna Saarela puh. 040 664 1072, henna.saarela@lapha.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Läs om arbetsgivare