Skip to main content
test

Hei lähihoitaja, tulisitko työkaveriksemme Kuntoutussairaala Jalmarin osastolle J32?

Haemme iloiseen joukkoomme LÄHIHOITAJAA määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 14.3.-31.8.2023. Osastomme profiili on muuttunut ja toimimme nyt yleislääketieteen ja geriatrian osastona. Potilaamme tulevat meille pääasiassa Päijät-Hämeen keskussairaalan eri erikoisaloilta muun muassa yleistilan laskun, lievien infektioiden tai kaatumisten vuoksi. Lisäksi osastollemme ohjautuu skopiapotilaita. Tulisitko mukaan kehittämään toimintaamme?

Työsi meillä on asiakaslähtöistä hoitotyötä moniammatillisessa tiimissämme. Yhdessä teemme työtä potilaan ja hänen lähiverkostonsa kanssa potilaan parasta ajatellen. Monipuolinen toimintaympäristömme tarjoaa hyvät mahdollisuudet toteuttaa kokonaisvaltaista, potilaslähtöistä hoitotyötä ja kuntoutumisen edistämistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä mahdollisuuden kehittää ja hyödyntää osaamistasi. Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen ja koko mukavan työyhteisömme tuen. Toivomme tulevalta työkaveriltamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Arvostamme valmiuksia toimia eri verkostoissa sekä positiivista asennetta ja innokkuutta kehittämistyöhön.

Toivotamme tiimiimme tervetulleeksi niin kokeneen hoitotyön konkarin kuin työuran alkutaipaleella olevan uuden osaajan. Pyrimme tukemaan työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittamista; meillä voit itse vaikuttaa työvuoroihisi. Työskentelet kolmessa vuorossa.

Tehtävässä edellytetään lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira). Edellytämme myös tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen.

Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä aloitamme haastattelut ja voimme palkata työntekijän jo hakuajan aikana.

Lämpimästi tervetuloa meille!

Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Pia Merenlahti
puh. 050 398 7554
pia.merenlahti@paijatha.fi
Apulaisosastonhoitaja Tiina Knuuti-Napari
puh. 044 780 2315
tiina.knuuti-napari@paijatha.fi

Lisätietoja

J32

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella työskentelee 1.1.2023 alkaen n. 7600 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Tarjantie 78, 15950 Lahti

Rekommenderade jobb