test

Lähihoitaja Jalmarin varahenkilöstöön

Hakuaika päättyy  6.2.2023 23:59

Kiinnostaako sinua vaihteleva ja monipuolinen lähihoitajan työ? Tule työkaveriksemme Geriatrisen osaamiskeskuksen varahenkilöstöön!

Haemme moniammatilliseen joukkoomme yhteistyötaitoista LÄHIHOITAJAA vakituiseen tehtävään 6.2.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Geriatrisen osaamiskeskuksen yhteisessä varahenkilöstössä pääset työskentelemään Jalmarin eri osastoilla, Orimattilan vuodeosastolla ja palliatiivisessa kotisairaalassa. Osastoillamme hoidamme pääasiassa ikääntyneitä henkilöitä, jotka tarvitsevat erikoissairaanhoidon tarpeen päätyttyä jatkohoitoa ja/tai kuntoutusta.

Olet tervetullut meille, mikäli kaipaat uusia tuulia työtehtäviisi tai olet kyllästynyt tekemään yövuoroja. Sovit joukkoomme, jos pidät vaihtuvista työympäristöistä ja työkavereista. Erilaiset asiakkaat ovat työmme rikkaus. Työskentelemme toinen toistamme auttaen, yksin ei tarvitse jäädä kiperissäkään tilanteissa. Meillä näet, koet ja opit paljon uutta - tai kokeneena konkarina saat tässä työssä hyödyntää osaamistasi ja käyttää taitojasi.

Tarjoamme sinulle kattavan ja sinulle räätälöidyn perehdytyksen sekä kivan työyhteisömme ja kannustavan esimiehemme tuen. Uudelta työkaverilta toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta työhön sekä kiinnostusta työskennellä vaihtelevissa tilanteissa. Pyrimme tukemaan työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittamista; meillä voit itse vaikuttaa työvuoroihisi. Työskentelet kahdessa vuorossa.

Tehtävässä edellytetään lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira). Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Katsomme eduksi ajokortin ja aiemman kokemuksen työskentelystä erilaisissa työpaikoissa.

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen.

Miltä kuulostaa, olisiko tämä sinun uusi työsi? Lähetä hakemuksesi heti tänään, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja palkkaamme tehtävään työntekijän heti sopivan osaajan löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksemme!

Osastonhoitaja Pirjo Hasu-Lehtovirta
puh. 050 539 1614
pirjo.hasu-lehtovirta@paijatha.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Meillä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä (Päijät-Sote) työskentelee noin 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana ihmisten arjessa silloin, kun meitä tarvitaan. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tutustu työnantajaan