Skip to main content
test
LÄHIHOITAJA, Jokelan ja Kellokosken kotihoito - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Me Tuusulan kotihoidossa haluamme, että ikääntyvät asiakkaat saavat parasta mahdollista hoitoa ja aitoa kohtaamista vuoden jokaisena päivänä.

Haemme Jokelan ja Kellokosken kotihoitoon (pohjois-Tuusula) vakituisiin työsuhteisiin. Olisitko Sinä sydämellinen hoitaja, joka tulisi osaksi tiimiämme?

Kotihoito on asiakkaan kotona tapahtuvaa kuntouttavaa hoitotyötä sekä arjessa tukemista. Työskentelytapa on asiakkaan voimavaroja tukevaa, kuntoutumista edistävää ja tavoitteellista.

  • Lähihoitajan työnkuvaan kuuluu vastuuhoitajana toimiminen huolehtien kokonaisvaltaisesti asiakkaidensa hyvästä arjesta ja kotona selviytymisestä.
  • Lähihoitaja arvioi asiakkaidensa hoitoa sekä huolehtii tukipalvelujen järjestämisestä.
  • Työskentely tapahtuu tiimeissä, joissa työn tukena on tiimin muut lähihoitajat sekä sairaanhoitajia. Toimimme tiimeissä yhteisöohjautuen valmentavan esimiehen tuella. Suunnittelemme työvuorot asiakaslähtöisesti ja joustavasti yhdessä tiimin kanssa.
Tehtävän edellytämme lähihoitajan tutkintoa. Toivomme, että olet työskennellyt ikääntyneiden kanssa ja sinulla olisi kokemusta myös kuntouttavasta työotteesta. Tarvitset hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä osaamisen tehdä työtä itsenäisesti. Huomioimme myös opiskelijat. Työ on kaksivuorotyötä aamu- sekä iltavuoroissa, myös viikonloppuisin.

Me tarjoamme moniammatillisen, osaavan sekä huumorintajuiset työyhteisöt, mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kotiutumisen tuen toimintaa. Työn hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Haluamme, että koet itsesi tervetulleeksi ja siksi panostamme hyvään perehdytykseen. Me tiimissä autamme toinen toisiamme, joten olemme tukena moniammatillisesti.

Palvelussuhteen tietoja:

  • Vakituinen työsuhde alkaen sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2364,51 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. Näytteenottokoulutuksen suorittaneiden tehtäväkohtainen palkka on 2532,70 e/kk.
  • Tässä rekrytoinnissa on käytössä vinkki- ja sitouttamispalkkio. Keusoten työntekijä, joka vinkkaa työpaikasta valitulle henkilölle, sekä tehtävään valittu saavat kahden viikon palkkaa vastaavan summan kertapalkkiona kahdessa erässä, edellyttäen, että valittu henkilö on yli vuoden töissä. Palkkiot maksetaan 6 kk ja 12 kk jälkeen. Jos sinulle vinkataan paikasta, muistathan mainita vinkkaajan nimen hakemuksessa.
  • Tutustu tarkemmin Keusoteen ja tehtävään vaadittaviin lupiin linkin kautta. Avaa linkki Keusoten rekry-sivulle tästä
Lisätiedot antaa kotihoidon esimieheltä Stina Helenius, puh. 050 497 2051, stina.helenius@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 18.8.2022 klo 14.00. Kontaktoimme hakijoita koko hakuajan.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb