test

Lähihoitaja, Kaaripolun palvelukoti, Siilinjärvi

Hakuaika päättyy  3.2.2023 12:00

Haemme lähihoitajaa Siilinjärven Kaaripolun palvelukotiin.

Lähihoitajana toimit hoitotyön ammattilaisena ja huolehdit asiakkaiden perushoidosta kokonaisvaltaisesti. Jokaisella palvelukotimme asiakkaalla ja asukkaalla on yksilöllinen hoitosuunnitelma sekä nimetyt omahoitajat.

Tiimimme jäsenenä pääset mukaan kehittämään palvelukotimme toimintaa. Päivittäisessä työssämme on käytössä Pegasos/Omni potilastietojärjestelmä. Asiakkaiden terveyden ja toimintakyvyn arvioinnissa käytämme RAI-mittaria.

Kaaripolun palvelukoti Siilinjärvellä on ympärivuorokautinen palveluasumisen yksikkö, jossa on tehostettua palveluasumista ja lyhytaikaishoitoa muistisairaille ikäihmisille. Tehostetun palveluasumisen asiakaspaikkoja on 26 ja lyhytaikaishoitoa 4 paikkaa. Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllistä hoitoa, huolenpitoa turvallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä.

Tarjoamme sinulle rennon, osaavan ja välittävän työyhteisön. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihin. Tukenasi on ammattitaitoiset hoito/hoiva-apulaiset, lähihoitajat ja sairaanhoitajat.

Toivomme sinun tekevän töitä suurella sydämellä asiakasta ja työkaveria arvostaen.
Työsuhteen kelpoisuusehtona on lähihoitajan tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työ on 3-vuorotyötä. Työsuhde-etuna on Epassi.

Eija Kinnunen osastonhoitaja p. 044 7402828 eija.kinnunen@pshyvinvointialue.fi, ajalla 20.1.-24.1.2023
Tuula Savolainen apulaisosastonhoitaja p. 044740 1652 tuula.savolainen@pshyvinvoinvointialue.fi 25.1.-
3.2.2023

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Tutustu työnantajaan