Lähihoitaja

Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 3.5. - 19.9.2021. Tehtävä sijoittuu hengityshalvausyksikköön, jossa hoidetaan palliatiivisia hengityshalvauspotilaita. Hengityshalvauspotilaiden hoitoyksikkö kuuluu aikuisten somaattisen erikoissairaanhoidon vastuualueeseen.

Hoitotiimissä osallistut hengityskoneessa olevan hengityshalvauspotilaan hoitoon. Hoito toteutetaan itsenäisesti potilaan omassa kodissa. Työ on vierihoitotyötä kolmessa vuorossa.

Odotamme sinulta itsenäistä ja joustavaa työskentelyotetta sekä kiinnostusta toimia tarvittaessa myös eri hoitotiimeissä, toiminta-alue keskussairaalasta 40 km säteellä. Ajokortti välttämätön. Käymme hakemuksia sitä mukaan läpi kun niitä tulee, ja paikka täytetään heti kun sopiva tekijä tehtävään löydetään. Tarjoamme työhön hyvän perehdytyksen.

Kelpoisuusvaatimuksena on perushoitajan tai lähihoitajan tutkinto, myös terveydenhuoltoalan opiskelijat huomioidaan. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen.

Vastaanotamme hakemukset Kuntarekryssä

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Arja Myöhänen puh. 044-797 0709 arja.myohanen@kainuu.fi,
Rekrytoija Miia Väisänen puh. 044-797 0232 miia.vaisanen@kainuu.fi

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveyden- ja sairaanhoidonpalvelut, Hengityshalvaus
Osoite: Sotkamontie 13, 87300 Kajaani

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka.