Lähihoitaja

Ansök senast  18.6.2024 15:00

Lähihoitajan sijaisuus eteläisessä kotihoidossa Kajaanissa

Eteläiseen kotihoitoon on haettavissa lähihoitajan sijaisuus ajalle 12.6.-23.12.2024. Sijaisuuden aloitusajankohta on sovittavissa tarvittaessa erikseen.

Tehtävään sisältyy asiakkaan kotona tehtävä hoiva- ja hoitotyö kuntouttavalla työotteella. Lähihoitajan työtehtäviin kotihoidossa kuuluu ikäihmisten avustaminen päivittäisissä toiminnoissa, mm. ruokailussa, liikkumisessa ja hygienian hoidossa. Tämän lisäksi lähihoitaja tekee omille asiakkailleen mm. RAI -arviointeja.

Arvostamme hakijalta kykyä itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn, organisointikykyät, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Ajokortti on välttämätön.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti, lähihoitajan tutkinto. Edellytämme tartuntatautilain 48§:n sekä 48a §:n ensimmäisen momentin mukaista rokotesuojaa.

Huomioimme myös opiskelijat sijaisuutta täytettäessä.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti, kun sopiva tekijä tehtävään löydetään. Pätevän lähihoitajan palkka tehtävässä on 2525,30 e/kk.

Kontaktuppgifter

Palveluesihenkilö Riitta Keränen 044 797 0198, riitta.keranen@kainuu.fi sekä ajalla 5.-13.6. rekrytoija Satu Möttönen 044 797 0448, satu.mottonen@kainuu.fi ja ajalla 14.-18.6. rekrytoija Veera Ruotsalainen 040 611 7326, veera.ruotsalainen@kainuu.fi.

Lämna in en vikarieansökan

Organisationer jobb

Arbetsgivare Kainuun hyvinvointialue on noin 4000 osaajan työpaikka, jonka tehtävänä on järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut koko maakunnassa. Haluamme olla aidosti hyvä työnantaja. Tarjoamme työntekijöillemme mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kouluttautua. Työilmapiiri meillä on tunnetusti rento ja mukava. Me tuemme täällä kollegoitamme ja panostamme työntekijöidemme viihtymiseen. Kainuussa elämme luonnonläheistä elämää ja palveluiden lisäksi lähellämme on myös runsas kulttuuritarjonta. Maakuntana olemme rautainen yhdistelmä elinvoimaa, huipputeknologiaa ja sujuvaa arkea. Katso Kainuun hyvinvointialueen avoimet työpaikat kuntarekrystä ja tule työskentelemään kanssamme kainuulaisten hyvinvoinnin puolesta. Läs om arbetsgivare