test

Lähihoitaja

Ansök senast  29.9.2023 15:00

Oletko sinä etsimämme lähihoitaja ja haluatko työskennellä Kajaanin pohjoisessa kotihoidossa?

Meillä on avoimena kaksi (2) lähihoitajan tehtävää, joista toinen täytettävissä 2.10.2023 alkaen ja toinen tehtävä 1.11.2023 alkaen. Ja oletko valmis liikkumaan laajemmallakin alueella Kajaanin ympäristössä tarpeen vaatiessa?

Haluat työskennellä kotona asuvien vanhusten toimintakykyä ja voimavaroja hyödyntäen ja tukea heitä omassa arjessaan huomioiden asiakkaan elämänpiirin ja verkostojen mahdollisuudet. Tukenasi on osaava ja avoin työyhteisö, jossa työarjen jokaiseen haasteeseen löytyy yhdessä aina asiakaslähtöinen ratkaisu. Työ on itsenäistä ja tilanteet muuttuvat päivittäin. Sinulla on aina käytettävissä työyhteisön moniammatillinen tuki. Kiinnostus teknologian hyödyntämiseen ja RAI-osaaminen katsotaan eduiksi, mutta perehdytämme kotihoidon käytössä oleviin teknologisiin ratkaisuihin sekä RAI-toimintakykymittariston käyttöön. Painotamme sopivuutta tehtävään ja tehtävät voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys, lähihoitajan tutkinto.
Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Työ on kolmivuorotyötä ja ajokortti on välttämätön. Työn tekemistä tukevat mobiililaite, Hilkka toiminnanohjausjärjestelmä ja Lifecare-potilastietojärjestelmä. Asiakkailla on käytössä sähkölukot sekä tarpeen mukaan turvapuhelin.

Palkkaus on Kainuun hyvinvointialueen vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa 2.10.2023, koeaika 4 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Sari Kelalle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun hyvinvointialue, kirjaamo
PL 400
87070 Kainuu
Kuoreen merkintä: "lähihoitajat 7200177 ja 7200144"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.


Läs mer

https://hyvinvointialue.kainuu.fi

Palveluesihenkilö Jaana Tolonen, p. 044 710 1710, jaana.tolonen@kainuu.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Kainuun hyvinvointialue on noin 4 000 osaajan työpaikka, jonka tehtävänä on järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut koko maakunnassa. Haluamme olla aidosti hyvä työnantaja. Tarjoamme työntekijöillemme mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kouluttautua. Työilmapiiri meillä on tunnetusti rento ja mukava. Me tuemme täällä kollegoitamme ja panostamme työntekijöidemme viihtymiseen. Kainuussa elämme luonnonläheistä elämää ja palveluiden lisäksi lähellämme on myös runsas kulttuuritarjonta. Maakuntana olemme rautainen yhdistelmä elinvoimaa, huipputeknologiaa ja sujuvaa arkea. Katso Kainuun hyvinvointialueen avoimet työpaikat Kuntarekrystä ja tule työskentelemään kanssamme kainuulaisten hyvinvoinnin puolesta!

Läs om arbetsgivare