Lähihoitaja, Kärpäsen palvelutalo (Lahti)

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Kärpäsen palvelutaloon Lahteen.

Kärpäsen palvelutalo on tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa tarjotaan ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Haemme työporukkaamme asukaslähtöistä, joustavaa ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa lähihoitajaa, joka arvostaa tiimityötä, mutta kykenee työskentelemään myös itsenäisesti. Olet innostunut ikäihmisten hoidosta ja heidän hyvinvointinsa on sinulle sydämen asia.

Työ palvelutalossa on vaihtelevaa ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä hoitotyön ammattilaisena ja kehittää työtä. Työ on kolmivuorotyötä.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira) sekä tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja tule mukaan mukavaan työyhteisöömme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Miia Auvinen
puh. 050 3987714
miia.auvinen@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kärpäsen palvelutalo
Osoite: Palokunnantie 9, 15800 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Suggested jobs