Lähihoitaja Katavakotiin

Naantalin kaupungin hoito-ja vanhuspalveluissa on haettavana

LÄHIHOITAJAN vakituinen toimi (1).

Ensisijainen sijoituspaikka on Rymättylän Katavakoti.

Katavakodissa toimii kaksi ikäihmisille tarkoitettua ympärivuorokautisen hoidon yksikköä: 16-paikkainen laitoshoidon yksikkö Jannela sekä 10- paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö Onnela. Yksiköt tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään ja sijaitsevat vierekkäin samassa kerroksessa.

Katavakodin asukkaat ovat monisairaita ikäihmisiä ja tarvitsevat paljon ympärivuorokautista apua ja tukea kaikissa päivittäistoimissaan. Tehtävänkuva sisältää monipuolista ja vastuullista hoiva - ja asiakaspalvelutyötä, jossa korostuu kodinomaisuus, yksilöllisyyden kunnioitus sekä kuntouttava työ. Hoitaja toimii myös asukkaan omahoitajana ja osallistuu hoidon suunnitteluun yhteistyössä omaisten ja muun hoitotiimin kanssa.

Odotamme hakijalta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sitoutumista ja kokemusta vanhustyöstä. Arvostamme joustavaa ja kehittämismyönteistä työotetta. Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Työ on kolmivuorotyötä ja alkaa maaliskuussa 2020, tai sopimuksen mukaan.

Meillä voit myös vaikuttaa työvuorosuunnitteluun ja saat tukea oman osaamisen ja työn kehittämiseen. Naantalin kaupungissa on hyvät työterveyshuollon palvelut sekä monipuolisesti vapaa-aika- ja liikuntatoimintaa. Naantalin ikäihmisille suunnatut palvelut on arvioitu Suomen kymmenenneksi parhaaksi (THL:n tutkimuksen mukaan). Tule mukaan joukkoomme!

Ennen toimen vastaanottamista on hakijan esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä selvitys tartuntatautilain 48 § mukaisesta rokotussuojasta.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Hakemukset tulee toimittaa ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Hakemukset tulee jättää 6.4.2020 mennessä.
Lisätietoja antaa palvelukodin johtaja Nina Tulonen 040 6619256 Yhteydenotot ma-pe klo 9-15 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@naantali.fi.

Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoito- ja vanhuspalvelut, Ryhmäkodit
Osoite: Naantali, 21100 Naantali

Naantali – paras paikka elää, viihtyä ja tehdä työtä. Naantalin kaupunki on kasvava ja vetovoimainen 19000 asukkaan saaristokaupunki, jossa työskentelee noin 1300 työntekijää. Naantali on savuton työpaikka.