Skip to main content
test
Lähihoitaja: kehitysvammaisten asumispalvelut, Liperi (id7193) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 3.4.2023 mennessä LÄHIHOITAJAN vakituinen toimi

Honkalammelle nuorten yksikköön Pysäkkiin. Tehtävä täytetään 11.4.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Pysäkki tarjoaa pitkäaikaista kuntoutusta nuorille. Tavoitteena nuoren kuntoutuminen mahdollisimman hyvään ja tasapainoiseen aikuisuuteen. Asiakkaina voi olla kehitysvammaisia sekä neuropsykiatrisia asiakkaita, joilla on erilaisia haasteita käyttäytymisessä, sosiaalisissa suhteissa sekä koulun käynnissä. Harjoittelemme nuorten kanssa erilaisia arkielämän taitoja sekä liikumme paljon Honkalammen ympäristössä ja teemme paljon erilaisia retkiä. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaiden huoltajien sekä erilaisten asiantuntijoiden kanssa. Työ on kolmivuorotyötä, mutta vuorot ovat iltapainotteisia

Työhön Pysäkissä kuuluu myös työn tekeminen Tuulikellossa. Tuulikellossa hoidetaan aikuisia kehitysvammaisia asiakkaita. Hoitojaksot voivat olla akuutteja, suunniteltuja tai kuntoutusjaksoja, työ on kolmivuorotyötä. Tuulikellon asiakkaiden kanssa pääset käyttämään ammattitaitoasi monipuolisesti erilaisissa haasteellisissakin tilanteissa. Etsimme joukkoomme reipasta, iloista, yhteistyökykyistä ja sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaista. Työntekijältä edellytetään kokemusta erityistä tukea tarvitsevien nuorten kanssa työskentelystä, sekä valmiuksia työskennellä haastavasti käyttäytyvien asiakkaiden kanssa. katsomme myös eduksi kokemuksen kehitysvammatyöstä. Arvostamme aktiivista otetta ja positiivista asennetta sekä hyviä työyhteisötaitoja.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Tehtäväkohtainen palkka 2348,69 e/kk.

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002).

Lisätietoja antaa palveluesimies Janne Puhakka, p. 050 3886780, janne.puhakka@siunsote.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 1.2.2023

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-7193
  • 1.2.2023 - 3.4.2023 23:59
  • KuntaLiperiPohjois-Karjala

Yhteystietomme

palveluesimies Janne Puhakka, p. 050 3886780, janne.puhakka@siunsote.fi

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb