Skip to main content
test

Lähihoitaja, tule töihin Keiturin Soten kehitysvammapalveluihin

Oletko etsimämme sydämellinen lähihoitaja tai juuri valmistumassa. Sinä, joka haluat tehdä kokonaisvaltaista hoitotyötä.

Etsimme positiivista ja kehittämisestä innostuvaa henkilöä, jolla on halu olla mukana mahdollistamassa asiakkaiden arkea ja juhlaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn Ruovedellä Ruhalan kodissa, jossa pääset hyödyntämään vahvuuksia ja kehittymään ammatillisesti. Aikaisempi kokemus kehitysvammaisten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Työ on asiakaslähtöistä, joten toivottavasti sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot. Keskeisinä toimintaamme ohjaavana arvoina ovat arvostava, asiakasta kunnioittava työote ja asiakkaan kokonaisvaltainen hoito.

Keiturin Sote Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Noudatamme Avaintes-työehtosopimusta. Työ on vuorotyötä.

Tehtävä täytetään heti sopivan hakija löytyessä, joten olethan nopea.

Keiturin Sote Oy tarjoaa työntekijöilleen työterveyshuollon palvelut. Käytössäsi on Smartum liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu. Tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä mm. kurssi- ja webinaarimuotoisen opiskelun kautta.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi ja CV Kuntarekryyn tai osoitteeseen saila.niskanen@keiturinsote.fi 30.6.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä:
Ruhalan kodin esihenkilö Iida Laine, p. 044 787 1397, sp. iida.laine@keiturinsote.fi

Lisätietoja

https://www.keiturinsote.fi/
https://www.esitteemme.fi/keiturin_sote/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ruhalan kodin esihenkilö Iida Laine, p. 044 787 1397, sp. iida.laine@keiturinsote.fi

Lisätietoja

Keiturin Sote Oy, Kehitysvammapalvelut, Ruhalan koti, Ruovesi

Keiturin Sote on osa Virtain kaupunkikonsernia. Keiturin Sotessa työskentelee n. 500 sote-alan osaajaa. Tuotamme sosiaali- ja terveyspalvelut Ruovesi-Virrat alueen asukkaiden tarpeita ajatellen. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisen ja kiinnostavan työympäristön sekä mahdollisuuden yksilöllisen urapolun luomiseen. Tarjoamme antoisan ja innovatiivisen työpaikan niin lähihoitajien, sairaanhoitajien, alan opiskelijoiden kuin myös muiden alan osaajien tarpeisiin.

Olemme uudistuva, onnistuva ja vastuullinen palveluntuottaja. Keiturin Soten johtava ajatus on toimia asiakkaiden parhaaksi. Keiturin Soten arvoina on tehdä arvokkaasti hyvää. Olemme odotusten mukaisia, täytämme lupaukset ja teemme asioita oikein. Keiturin Sote Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Noudatamme Avaintes-työehtosopimusta.


Osoite: Honkalantie 7 K, 34600 Ruovesi

Rekommenderade jobb