Skip to main content
test
Lähihoitaja, Kehitysvammapalvelut Virrat - Keiturin Sote Oy

Lähihoitaja, tule töihin Keiturin Soten Kehitysvammapalveluihin

Oletko etsimämme sydämellinen lähihoitaja tai juuri valmistumassa? Vai onko sinulla sosiaalialan koulutus tai opinnot loppuvaiheessa? Sinä, joka haluat tehdä kokonaisvaltaista hoito- ja ohjaustyötä. Meillä on tarjolla myös osa-aikatyön mahdollisuus tai mahdollisuus oppisopimuspaikkaan.

Etsimme positiivista ja kehittämisestä innostuvaa henkilöä, jolla on halu olla mukana mahdollistamassa asiakkaiden arkea ja juhlaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn Virroilla Louhenrinteen ryhmäkodissa, jossa pääset hyödyntämään vahvuuksia ja kehittymään ammatillisesti. Aikaisempi kokemus kehitysvammaisten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Työ on asiakaslähtöistä, joten toivottavasti sinulta löytyy hyvät vuorovaikutus taidot. Keskeisinä toimintaamme ohjaavana arvoina ovat arvostava, asiakasta kunnioittava työote ja asiakkaan kokonaisvaltainen hoito.

Keiturin Sote Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Noudatamme Avaintes-työehtosopimusta. Työ on vuorotyötä.

Tehtävä täytetään heti sopivan hakija löytyessä, joten olethan nopea.

Keiturin Sote Oy tarjoaa työntekijöilleen työterveyshuollon palvelut. Käytössäsi on Smartum liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu. Tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä kurssi- ja webinaarimuotoisen opiskelun kautta.

Hakemukset ja CV Kuntarekryyn tai sähköpostitse osoitteeseen saila.niskanen@keiturinsote.fi 18.12.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä: Kehitysvammapalveluiden esihenkilö Johanna Sahi p. 044 715 2077, sp. johanna.sahi@keiturinsote.fi

Lisätietoja

http://www.keiturinsote.fi/tietoa-meista/meille-toihin
http://www.keiturinsote.fi/palvelut/kehitysvammapalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kehitysvammapalveluiden esihenkilö Johanna Sahi p. 044 715 2077, sp. johanna.sahi@keiturinsote.fi

Lisätietoja

Keiturin Sote Oy, Kehitysvammapalvelut

Keiturin Sotessa työskentelee n. 500 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään. Halutessasi autamme mielellämme myös asumiseen liittyvissä asioissa.


Osoite: Louhenkatu, 34800 Virrat

Rekommenderade jobb