Skip to main content
test

Lähihoitaja, tule töihin Keiturin Soteen kehittämään ikäihmisten palveluja.

Olemme kehitymismyönteinen ja nuorekas Ruoveden ja Virtain alueelle sosiaali- ja terveyspalveluja tuottava Virtain kaupungin tytäryhtiö. Etsimme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen innostunutta, uudistumishaluista lähihoitajaa, joilla on vankka osaaminen ikäihmisten kokonaisvaltaisesta hoidosta sekä kykyä tiimityöskentelyyn. Ensisijainen työskentelypaikka on Keiturin Helmi Virroilla.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen työn, joten pääset toteuttamaan hoitotyön eri osaamisalueita monipuolisesti. Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto (Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja), mutta huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

Keskeisinä toimintaamme ohjaavana arvoina ovat arvostava, työntekijää kunnioittava työote ja asiakkaan kokonaisvaltainen hoito. Keiturin Sote Oy tarjoaa työntekijöilleen työterveyshuollon palvelut.

Käytössäsi on Smartum liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu sekä paikkakunnan kuntosalivuorot edullisesti. Tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä kurssi- ja webinaarimuotoisen opiskelun kautta. Avustamme asunnon hankkimisessa. Keiturin Sote Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Noudatamme Avaintes-työehtosopimusta.

Kysy lisää ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä voidaan täyttää heti sopivien henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:
Ikäihmisten palvelupäällikkö Marika Säynäjoki, sp. marika.saynajoki@keiturinsote.fi, p. 044 715 1376 Lomalla 15.-31.7.2022
Osastonhoitaja Kaija Huhtala, sp. kaija.huhtala@keiturinsote.fi, p. 044 715 1389

Lisätietoja

http://www.keiturinsote.fi/tietoa-meista/meille-toihin
https://www.esitteemme.fi/keiturin_sote/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ikäihmisten palvelupäällikkö Marika Säynäjoki, sp. marika.saynajoki@keiturinsote.fi, p. 044 715 1376
Osastonhoitaja Kaija Huhtala, sp. kaija.huhtala@keiturinsote.fi, p.044 715 1389

Lisätietoja

Keiturin Sote Oy, Keiturinhelmi Virrat

Keiturin Sotessa työskentelee n. 500 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.


Osoite: Sairaalantei 16, 34800 Virrat

Rekommenderade jobb