test

Lähihoitaja, Kerimäen kotihoito

Hakuaika päättyy  10.2.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee kahta (2) Lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kerimäen kotihoitoon 1.3.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn mukavassa työyhteisössä ammattitaitoisten työntekijöiden seurassa! Meillä kotihoidossa on osaava, asiakastyöstä ja sen kehittämisestä kiinnostunut henkilökunta, joka perehdyttää sinut työhön.
Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä sopeutua vaihteleviin työtehtäviin, oma-aloitteisuutta sekä asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta. Työ on kolmivuorotyötä, mutta mahdollisuus tehdä myös kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja tai muu vastaava aikaisempi tutkinto (laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 272/2005 § 8 ja 16) soveltuvin suuntaavin osin.

Tehtävän hoidossa ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.
Kotihoidossa on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä ja mobiilikirjaaminen.

Haussa otetaan huomioon 31.5.2023 mennessä valmistuvat opiskelijat, mikäli kelpoisuusehtoja täyttäviä hakijoita ei ole.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävissä edellytetään lisäksi tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävien täytössä sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa.

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy SOTE-sopimuksen sekä työnvaativuuden arvioinnin perusteella.

Henkilöllisyystodistus sekä alkuperäiset työ- ja opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Tule mukaan ammattitaitoiseen Eloisaan joukkoomme!

Lisätietoja antaa Palvelupäällikkö Sari Kärpänen, p. 044 417 2144 tai Vastaava sairaanhoitaja Mira Turunen, p. 044 417 2289
s-posti: etunimi.sukunimi@etelasavonha.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaista. Olemme digitaalinen ja monipaikkainen organisaatio, jossa työtä tehdään ”myö yhessä”-periaatteella. Tutustu työnantajaan