Lähihoitaja, Kerimäen lyhytaikaisyksikkö

Haettavana 25.9.2019 klo 14.00 mennessä

Sosiaalipalvelujen tulosalueella

LÄHIHOITAJAN määräaikainen työsopimussuhde ajalle 16.10.2020 -3.1.2021
Kerimäen lyhytaikaisyksikössä

Haluatko tehdä työtä mukavassa työyhteisössä hyvien ja ammattitaitoisten työntekijöiden seurassa?
Tervetuloa meille Kerimäen lyhytaikaisyksikköön tekemään arvokasta työtä ikäihmisten parissa.
Jos olet hyvä tyyppi, jonka sydämen asia on ikäihmisten merkityksellinen arki ja laadukas hoito, olet etsimämme työntekijä.

Kerimäen lyhytaikaisyksikkö on 30-paikkainen lyhytaikaista hoitoa ja kuntoutusta tarjoava yksikkö. Lyhytaikaishoito on tarkoitettu omassa kodissaan asuville vanhuksille tilapäiseksi hoitojaksoksi ja sen tavoitteena on tukea ikäihmisen oman toimintakyvyn ylläpitämistä ja/tai omaishoitajan jaksamista.

Arvostamme koulutusta ja kokemusta ikäihmisten hoitotyöstä. Odotamme hakijalta innokkuutta ja kehittävää asennetta työhön. Aktivoiva työote sekä hyvät vuorovaikutustaidot katsotaan eduksi. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan tehtävään on lähihoitaja tai vastaava tutkinto. Paikka täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä.

Työ aloitetaan sopimuksen mukaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävän täytössä noudatamme 1 kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy KVTES:n ja organisaatiossa toteutetun työn vaativuuden arvioinnin perusteella.

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta hakuavain 312163. Mahdolliset kirjalliset hakemukset lähetetään: Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky, Kirjaamo, PL 111, 57101 Savonlinna. Hakemukseen merkintä haettavasta tehtävästä. Hakemuksia liitteineen ei palauteta.

Savonlinna 10.9.2020

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Suvi Konttinen, p. 044 417 2144, sähköposti: etunimi.sukunimi@sosteri.fi

Lyhytaikaisyksikkö Kerimäki
Osoite: Hälväntie 3, 58200 Kerimäki

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 44 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.