Skip to main content
test
Lähihoitaja kesä,Mynämäki Lizeliuskoti - Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Lähihoitajan tai hoiva-avustajan tehtävät ikäihmisten ympärivuorokautisessa hoitoyksikössä

Mynämäessä sijaitsevan ympärivuorokautisen ikäihmisten palveluasumisen yksikköön Lizeliuskotiin kesäsijaiseksi ja mahdollisesti pidempäänkin haetaan lähihoitajia / lähihoitaja opiskelijoita / hoiva-avustajia. Lizeliuskodissa 41 asiakaspaikkaa. Yksikössä toimii kolme sairaanhoitajaa 25 lähihoitajaa ja hoitoapulainen.

Yksikkö antaa haasteita niin opiskelijalle kuin jo valmiillekin hoitajalle. Sinun ei tarvitse olla valmis huippuosaaja mutta työskentely Lizeliuskodissa antaa mahdollisuuden kehittyä sellaiseksi.

Etsimme tähän tehtävään asiakaslähtöistä hoitajaa / opiskelijaa, jolla on positiivinen palveluasenne, hyvät vuorovaikutustaidot ja into oppia uusia asioita. Oma motivaatio työn tekoon on tärkein, perehdytyksen ja työtovereiden avulla opit varmasti työnteon. Työssä edellytetään kykyä kokonaisvaltaiseen hoitotyöhön ja kuntouttavaan työotteeseen, jonka senkin opastamme.

Yksikkö tarjoaa melko joustavat mahdollisuudet vaikuttaa omiin työvuoroihin sekä kannustavat työkaverit.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Lisätietoja

http://varha.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Terhi Ekroth p. 044 4357798 arkisin klo 7:30-15:30, terhi.ekroth@varha.fi

Lisätietoja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Ikääntyneiden palvelut, Ikääntyneiden alueelliset palveluyksiköt, Ikääntyneiden palvelualue 1, Ympärivuorokautinen tehostettu PA Alue 1, Ympärivuorokautinen tehostettu PA, Lizeliuskoti Alue 1

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät


Osoite: Häävuorentie 5, 23100 Mynämäki

Rekommenderade jobb