Lähihoitaja kesätyö 2020

Hei lähihoitaja tai alan opiskelija, sosiaali- ja terveystoimen huippuporukka etsii joukkoonsa kesäsijaisia kesälle 2020!

Pidätkö vaihtelevista työpäivistä, toisten auttamisesta ja uuden oppimisesta? Meillä pääset tekemään tärkeää työtä. Kesätöitä on tarjolla kaupunginsairaalassa, palveluasumisessa, kotihoidossa ja vammaispalveluissa. Tarjoamme kattavan perehdytyksen työhön, ja tukena työssäsi on osaava tiimi.

Hoitotyöhön edellytämme alan hyväksyttyjä opintoja ja 18 vuoden ikää. Huomioimme lähihoitajan sijaisuuksiin myös alkuvaiheen sairaanhoidon opiskelijat sekä kotihoitoon ja vammaispalveluun sosionomiopiskelijoita.

Jätä hakemus, jossa kerrot itsestäsi, osaamisestasi ja missä yksikössä olet kiinnostunut työskentelemään.

Kesätyöhaku on käynnissä 30.4.2020 asti. Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuajan aikana.

Ota yhteyttä rekrytointiin, kerromme mielellämme lisää!

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Marjo Ahlskog, 0407769272 (kaupunginsairaala)
Eeva Ekola, 040 564 8132 (vammaispalvelut)
Niina Kujanpää, 0401950091 (kotihoito, palveluasuminen)
Riikka Silorinne, 0405053743 (kotihoito, palveluasuminen)

Sosiaali- ja terveystoimi
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Vaasa on kaunis, historiallinen kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin. Pohjolan energiapääkaupungissa on paljon työpaikkoja, lukuisia opiskelumahdollisuuksia ja monipuolista harrastustoimintaa. Kauniita maisemia, meri, kulttuuria ja energiaa. Kansainvälisessä, aidosti monikielisessä kaupungissa on 67 000 asukasta. Vaasa on seutuineen Suomen menestyvimpiä alueita, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuksia vaikka mihin.

Olemme Vaasan alueen suurin työnantaja. Meillä työskentelee noin 6000 eri alan osaajaa. Asiakaslähtöinen, innovatiivinen ja verkostomainen organisaatiokulttuuri luovat pohjan yhdessä tekemisen meiningille. Työnantajana panostamme valmentavaan johtamiseen ja henkilöstön hyvinvointiin.